Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért élvezik a nők annyira,...

Miért élvezik a nők annyira, ha a párjuk mitesszereit, pattanásait nyomkodhatják?

Figyelt kérdés
Szenvedő alanya vagyok ennek az atrocitásnak a feleségem kezei által majdnem minden nap, de kisebb koromban otthon anyám is imádott nyomkodni. Ez valami kurkászásból levezethető pótcselekvés? :)
2009. szept. 23. 12:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

En akkor kivetel vagyok, mert utalom nyomkodni! :))

32/N

2009. szept. 23. 17:24
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is nyomkodom a férjemnek. Egyszerűen szeretem csinálni. Bár az arcán kinyomja magának :(, nem hagyja meg az élvezetet. Eléggé szokott neki fájni általában és 1-2 ragyáért neki se állok. De ha jó sok van, akkor rápattanok:).
2009. szept. 23. 17:28
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Szia

En egyszer azt olvastam egy ujsagban, csak hogy vki azert a kerdesedre is valaszoljon :) hogy allitolag a noknel amikor kinyomnak egy pattanast a tudatalattijukban az a kep jelenik meg amikor a ferfi ejakulal...

Kibuggyan a feher cucc meg minden...

Es ezert szeretik.

De ezt nem en mondom, hanem olvastam, szoval nemtom mennyire hiheto... :)

2009. szept. 23. 23:43
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez kb úgy van, hogy irritál, ha a bőr ápolásra szorul és azt a gazdája nem rendezi. A kamasz fiam hátát látva csodálom, hogy a barátnője el tudja nézni az ápolatlanságot, de nekem ez nem megy. A férjem is folyton hisztizett, ha fájt neki az orra, amikor kitisztítottam, de ő kért meg rá, hogy rakjam rendbe.
2009. szept. 24. 08:24
 25/26 A kérdező kommentje:
23:43-nak: köszönöm a konkrét választ, a többiek nagyrészt csak sztorizgatnak...
2009. szept. 24. 08:43
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem most sok nő elgondolkodott nem-e párja tette fel ezt a kérdést:-) Egyébként nem tudom miért lehet,talán azért amiért szeretjük nyomkodni a pukkanós papirt vagyis foliát,vagy nem tudom hogyhivjákot.Mondjuk szerintem az ejakulációhoz nincs köze,csak olyan jó,hogy tudod hogy eltünteted,és nem fog ott ronditani,nem fog begyulladni.
2009. szept. 24. 10:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!