Miért élvezik a nők annyira, ha a párjuk mitesszereit, pattanásait nyomkodhatják?
Én is nyomkodom a páromat, mert ő nem tudja annyira és olyan csúnya a pattanás és a mitesszer. Ő is nyomja nekem ha olyan helyen van ahol nem érem el, sőt sokszor én szólok neki, hogy érzek valamit nézze meg mi az.
Ez most egy kicsit durva megfogalmazás, de gusztustalan a nagy ragya megérve és ki ápolja az embert ha nem a párja? Szerintem senki sem rohan 1-2 pattanás miatt kozmetikushoz rögtön, hetente.
Férjem mindig azt mondja,hogy soha nem érti meg mi a jó ebbe a nőknek ...
Megmagyarázni nem tudom mi a jó benne ,de nekem kész szenvedés ha meglátok egyet és azonnal nem nyomhatom ki egyszerűen irritál,hogy ott van.A sors mindig olyan pasikkal hozott össze akiken volt mit dolgozni ,így mindig megvolt ez a fajta "kielégülésem".
Valószínűleg a nők tényleg szeretik, ha ápolt a pasi bőre, viszont a folyamatos nyomkodástól folyamatosan sebes, ami ugye nem túl esztétikus. Magyarán ha mindig nyomkodnak, mindig sebes marad, tehát a kívánt "tiszta" állapot sosem jön létre. Ilyen paradoxonok vannak a nőknél. :)
Nekem sem azzal van bajom, hogy kinyomja, hanem azzal, hogy FÁJ! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!