Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért élvezik a nők annyira,...

Miért élvezik a nők annyira, ha a párjuk mitesszereit, pattanásait nyomkodhatják?

Figyelt kérdés
Szenvedő alanya vagyok ennek az atrocitásnak a feleségem kezei által majdnem minden nap, de kisebb koromban otthon anyám is imádott nyomkodni. Ez valami kurkászásból levezethető pótcselekvés? :)
2009. szept. 23. 12:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
SZtem tényleg van köze a kurkászáshoz:D De csak szeretetből:D
2009. szept. 23. 12:34
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is mitesszer-pusztító vagyok :D És fut végig a hideg a kedves hátán, ha észreveszi, hogy kiszemeltem egyet :P
2009. szept. 23. 12:37
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Én is nyomkodom a páromat, mert ő nem tudja annyira és olyan csúnya a pattanás és a mitesszer. Ő is nyomja nekem ha olyan helyen van ahol nem érem el, sőt sokszor én szólok neki, hogy érzek valamit nézze meg mi az.

Ez most egy kicsit durva megfogalmazás, de gusztustalan a nagy ragya megérve és ki ápolja az embert ha nem a párja? Szerintem senki sem rohan 1-2 pattanás miatt kozmetikushoz rögtön, hetente.

2009. szept. 23. 12:48
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, nálunk ez fordítva van. A férjem nyomkodja az én pattijaimat. :)
2009. szept. 23. 12:58
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én is kinyomkodom neki,:D olyan jó vagy nem tudom ...őt meg nem zavarja egyáltalán nem sőt a hátán ha van egy kettő akkor még talán szól is hogy mi az ott :D
2009. szept. 23. 13:00
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
nem élvezem, de utálom ha a párom bármely testrészén - főleg ha ő nem látja pl. a hátán - ilyen fehér gumók vannak rajta. És a legtöbben szarnak rá.. és az tök ciki. Inkább kinyomom én, hogy mihamarabb begyógyuljon, és normálisan nézzen ki.
2009. szept. 23. 13:22
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem, bár legtöbbször nem én nyomom ki, hanem csak nézem, ahogy kinyomja. :) De ha zavar, miért nem beszéled meg a feleségeddel?
2009. szept. 23. 13:24
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Férjem mindig azt mondja,hogy soha nem érti meg mi a jó ebbe a nőknek ...

Megmagyarázni nem tudom mi a jó benne ,de nekem kész szenvedés ha meglátok egyet és azonnal nem nyomhatom ki egyszerűen irritál,hogy ott van.A sors mindig olyan pasikkal hozott össze akiken volt mit dolgozni ,így mindig megvolt ez a fajta "kielégülésem".

2009. szept. 23. 13:24
 19/26 anonim ***** válasza:
91%
Én sose éreztem efféle késztetést, és a barátnőim se meséltek ilyesmit. Pedig volt régen olyan barátom, akin lett volna mit kezelésbe venni, de eszembe nem jutott, hogy sajátkezűleg essek neki. Van kozmetikus, van arcszesz, meg a szexnek is van e téren jótékony hatása :) Szerintem maximum praktikus oka lehet e tevékenységnek, de nem tudom, mi benne az élvezet akármelyik félnek.
2009. szept. 23. 14:52
 20/26 A kérdező kommentje:

Valószínűleg a nők tényleg szeretik, ha ápolt a pasi bőre, viszont a folyamatos nyomkodástól folyamatosan sebes, ami ugye nem túl esztétikus. Magyarán ha mindig nyomkodnak, mindig sebes marad, tehát a kívánt "tiszta" állapot sosem jön létre. Ilyen paradoxonok vannak a nőknél. :)

Nekem sem azzal van bajom, hogy kinyomja, hanem azzal, hogy FÁJ! :)

2009. szept. 23. 14:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!