Ki mennyi időt tölt párja szüleivel?
Figyelt kérdés
hetente vagy havonta érdekelne. Mi a normális, vagy átlagos?
Tőlük külön élés esetén, milyen gyakran látogatjátok a szülőket?
2013. ápr. 11. 22:45
1/19 anonim válasza:
általában 2-3 hetente megyek haza és akkor meglátogatom párom szüleit is. Bár igaz nem mindíg.
Szerintem nincs olyan, hogy normális-nem normális. Ez függ attól, hogy milyen a viszony, mennyire értek rá, mennyire laktok messze, illetve mennyire van pénz utazásra.
Szóval ahogy kialakul az nem véletlen. És szerintem ha úgy érzed jónak akkor annyi épp elég.
2/19 anonim válasza:
Hetente megyünk hozzájuk,v ők jönnek.
3/19 sippara válasza:
Gyakorlatilag az anyósomat nagyobb ünnepekkor, az apósomat maximum havonta egyszer-kétszer öt-tíz percre látom - utóbbitól harminc, előbbitől öt percre lakunk gyalog. Nyilván nem átlag, a párom többször látja őket, de egyikükkel sem olyan a kapcsolatunk, hogy az a jelenleginél több találkozást igényelne :)
4/19 A kérdező kommentje:
3-as nagyon irigyellek....
2013. ápr. 11. 23:35
5/19 Balu86MH válasza:
ha átmegyek a barátnőmhöz, akkor 10-15 percet beszélgetek a szülőkkel is. bár idén elhívtak a családi egyhetes kirándulásra is :)
6/19 anonim válasza:
Én havonta egy vagy két alkalommal találkozom velük, mert vidéken élnek. De olyankor az egész hétvégét náluk töltjük.
7/19 anonim válasza:
Évente egyszer két napot. Vagy néha kétszer kettőt.
8/19 anonim válasza:
Mindkettőnk szüleivel 2-3 hetente találkozunk, beszélünk telefonon.
9/19 anonim válasza:
Az én szüleimmel kb negyedévente, a párom apjával évente 1-szer az anyjával meg még soha nem találkoztam (kétszer elmaradt, legutóbb a nagy havazás miatt a március 15.-ei hosszú hétvégén). Ja és a párom nagymamájával 4-5 havonta kb.
10/19 anonim válasza:
Mindkét szülővel havi 2-3 napot (ilyenkor általában ki ki a saját családjához megy haza-egy városban élnek).
Ők nem nagyon szoktak jönni, pedig én szeretném...
Nem tudunk gyakrabban menni, mert elég költséges lenne. Az ünnepeket is otthon töltjük általában.
23-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!