Van esélye valakinek a párja szüleivel szemben?
A párod szüleinek mi a kifogása ellened?
Fiú vagy lány vagy, hány évesek vagytok?
Lány vagyok, 28 éves
Hát, nem szép dolog, de végülis elszerettem a volt párjától (ahol van 1 pici gyerek is), és ezért gyűlölnek. A szemükben én vagyok a kis k*rva, aki szétszedte a családot.
Ne csodálkozz a párdo szülein! Szétszedni egy családot,elvenni az apát a gyerektől? A párod most még rózsaszín ködben él,de ez aligha lesz tartós. Vagy visszamegy a családjához,vagy téged is lecserél egy újabb,rámenős nőért!
Ha valóban szeretne téged,akkor kiállna melletted a szüleivel szemben is.
A szüleimnél nem működött. Apu anyja egészen addig nem fogadta el anyut, amíg súlyos balesetet nem szenvedett és nem rohant anyu ápolni és törölni a szaros fenekét. Akkor már jó volt, de addig látni sem bírta. Szó szerint nem találkoztak évtizedekig. Mi mindig mentünk apuval látogatóba, ami arról szólt, hogy üvöltöztek anyuról, hogy mekkora k.rva, apám meg, hogy nem az, majd eljöttünk. Jó volt. Én csak azt nem értem, hogy anyu ezek után még miért ápolta?
Mindegy. Sok jóra szerintem ne számíts.
"Azt tudom, hogy a volt párját rendszeresen viszi haza az unokával, és egész napokat töltenek együtt"
Eléggé úgy tűnik, hogy csak kívülálló vagy, ilyen díszpinty, de a párod nincs igazán veled. Még mindig a családjával van, akik úgy tartoznak össze, az ex-szel és az unokával... Ennyi alapján ha mondanom kell valamit, akkor nem hiszem, hogy ez tartós lesz... Más lenne a helyzet, ha apárod "felvállalna", megjelenne veled, igyekezne belevonni (tapintatos mértékig) ezekbe a hétvégékbe. De hogy még titkolózik is róla, és te közben otthon malmozol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!