Most azért, mert valaki a szüleivel él egy házban ugy, hogy ott a baba meg a párja, arra azt kell mondani, hogy a nagyszülő neveli a gyereket, meg a nagyszülő nyakába szülték?
itt olvasom pár sorral lejjebb,hogy írják,hogy a nagyszülő nyakára szülnek.Most rólunk is ezt gondolhatják?21 évesen lepett meg minket váratlanul a kislányunk,mert nem terveztük,de megtartottuk,és itt maradtunk a szüleimnél.Jelenleg még egy szobánk van(hatalmas a házunk),csak még itt laknak tesómék,akik heteken belül elköltöznek,és mi felmegyünk a felső szintre,és ott ki tudunk magunknak építeni mindent,és teljesen le tudjuk zárni,ugyhogy teljesen külön leszünk.De hozzátenném,hogy senki nem neveli rajtam kívül(persze apát kivéve a picit),mert nem hagyom.És az a helyzet,hogy két éves,de még nem volt senkivel!Mert nem adom oda senkinek.bennt vagyunk a szobában,meg ilyen jó időben kinnt az udvaron,vagy játszótéren,és olyan rosszul esik,hogy nagyon sokmindenre megtanitottam már,mert mondókázik,beszél rendesen,és ha találkozunk valakivel,az egyszerre azt mondja,hogy persze,hogyy ennyi mindent csinál,mikor annyan vannak,akik tanítják.Aztán nem is látják,csak mikor kiviszem este vacsorázni.Miért kell ezeket gondolni?még annyi,hogy anyagilag sem kérünk támogatást,mert én is dolgoztam,ugyhogy van gyedem is rendesen,meg párom is dolgozik,ugyhogy magunkat látjuk el,és mikor mondják hogy mennek vásárolni,mit hozzanak a picinek,mondom mindig,hogy nem kell semmi,mert miindene van.Ugyhogy szülinapon,meg ajándékozós ünnepeken kívül nem is vesznek semmit,mert nincs rá szükségünk.
Van még valaki ilyen helyzetben?
A lakást illetően szerencsések vagytok. De nem jól neveled a picidet. Nagyon rosszat teszel neki,hogy csak te vagy vele egész nap. Nehezen fog beszokni majd közösségbe. Mi lesz vele,ha véletlenül beteg leszel? Ha a szüleid ennyire megértőek, akkor a nevelési elvekben is megtudtok egyezni. Nem biztos,hogy mindig az a jó,ahogy te gondolod. Hagyd,hogy napközben a nagyszülőkkel legyen. Sokkal kiegyensúlyozottabb lesz majd a későbbiekben.
Egy 3 gyerekes anyuka.
Én is ebben a cipőben voltam.
Anyuméknál laktunk, mikor kiderült,hogy babát várok a párom lelépett,ott maradtam a gyerekkel.Elvetetni nem is akartam, nem is engedték.
Volt egy szomszéd aki nálunk is folyton ezt mondogatta,hogy minek szültem meg anyámék nyakára, meg hogy jó nekem mert nevelik helyettem.Pedig nem nevelték helyettem, esetleg segítettek, ők élték az életüket az egyik szinten én a másikon.Meg volt hogy koloncnak titulált bennünket a gyerekkel.Aztán egyszer nem bírta megállni szó nélkül és apámnak kezdett el erről témázni....na jóval kezdett.Megkapta a magáét, amit nem tett zsebre azóta nem vagyunk még köszönő viszonyban sem.
elsőnek:köszönöm,hogy őszinte voltál.Tudom,hogy nem jó,de ők mindig olyyant tanítanak,amit én nem szeretnék,meg napközben dolgoznak,és mire hazajönnek,addigra jön meg apa is,és akkor persze,hogy inkább vele vagyunk
másodiknak:ugye milyen pocsék emberek vannak?és még utána mi érezzük szarul magunkat.Amugy még mindig otthon laksz?Vagy sikerült elköltöznöd?a párod szemét volt,meg kell hagyni.Remélem sikerül találnod egy rendes férfit.
Minden jót
Hát mi is itthon lakunk, de nálunk ez összetett.
1. is a lakást anya egyedül nem bírná fenntartani, édesapám sajnos elhunyt.2. Anyukám beteges, egyedül nem hagyom.
3. párom munkája olyan, hogy folyton utazik van hogy hetekig nem jön haza. (egyedül lennék a kicsivel)
Most akkor inkább költözzek el és jöjjek minden nap megnézni hogy jól van-e anyum és várjam meg hogy a lakást elvegyék/anyum éhen haljon?
Kérdem : a nyakára szültem a gyereket?
Igen, elismerem, ha dolgom van ahova a picit nem szívesen viszem akkor itt hagyom vele és napközben is szívesen unokázik anyum.
_Rettentő rosszat teszek neki, én élősködő:s
Nálatok legalább van alapja ennek.
Az én drágajóédesanyám folyton azt hangoztatja, hogy csak a nyakára szültem.
1: másik városban élünk a kicsivel.
2: egy fillér támogatást nem kérünk, nem is ad.
3: kétszer látta az unokáját.
4: szeptembertől bölcsis lesz a kicsi, nem pedig neki passzolom le, erőnek erejével...
Érdekes emberek élnek a földön:s
Szia!
Azóta elköltöztem, a mostani párom rendes kedves ember vele élek.
2-ik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!