Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért utál az apám ennyire?

Mért utál az apám ennyire?

Figyelt kérdés
Mióta anyu meghalt, még annyira sem foglalkozik velem mint azelőtt. Most mondtam neki hogy át akarok menni másik suliba, mert csöppet pályát tévesztettem, erre mondja hogy intézzem el magamnak... Meg kérdeztem valamit, erre lehülyéz... Mért csinálja ezt? Régen semmi baja nm volt...
2009. szept. 22. 17:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ja, hogy sima gimi... Gát akkor kár aggódnod.:) Feltételezem inkább a közösséggel van bajod, nem a tanulmányi előmeneteled zavar... Ha mégis, elárulom, hogy teljesen mindegy, hova jársz gimibe. Majd felsőoktatásban okosodsz - már ha jó helyet választasz, de meg fogod látni, hogy attól se lehet sokat várni. Amennyit gimiben magadra kell szedned, az ott is menni fog, akárhol is vagy. Azt meg senki se fogja többet számon kérni, hol érettségiztél, csak hogy meglegyen és kész.
2009. szept. 22. 23:34
 12/12 A kérdező kommentje:
De itt nem lehet rendesen tanulni.Osztály olyan, bejön a tanár, le se szarják, üvöltenek órán mint a sakál, rájuk szól esetleg elküldik a .... oda... úgyhogy általában már csak bejön és nem is próbál tanítani...:S
2009. szept. 23. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!