Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te mit tennél? El vagyok...

Te mit tennél? El vagyok keseredve.

Figyelt kérdés
Hónapok óta nem talál munkát a párom. Közös albérletünk van, amit ebben a hónapban már nem tudunk kifizetni. Budapesten élünk, szerintem ebben a helyzetben bármit el kéne vállalnia, de mivel diplomás, válogat. Ő azt mondja, hogy sehova nem veszik fel, meg nincs felvétel, de számomra ez hihetetlen. Nagyon mérges vagyok rá, hogy hagyta, hogy ilyen helyzetbe kerüljünk.
2013. ápr. 8. 22:12
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
81%

Tisztára, mint az exférjem....csak ő diploma nélküli hülye volt. Részvétem.

Üljetek le, mondd meg neki hogy átmenetileg bármit elvállalhat, ráér mellette "magához méltó" munkát keresni, de addig is fizetnetek kell a kiadásokat. Nyugodt légy és higgadt. Nekem sajna nem használt, de hátha neked igen. Sok sikert!

2013. ápr. 8. 22:17
 2/24 anonim ***** válasza:
19%
Kövesd nyomon, mikor hovà megy, legyél egy kicsit a sarkában, nyomoz! Ha nem akar rendes munkát találni, lapát! Te dolgozol?
2013. ápr. 8. 22:17
 3/24 anonim ***** válasza:
70%

Facebookon keress rá a "Szárnyas Fejvadász" és a "Közösségi munkaközvetítő" oldalra. Naponta több hirdetést raknak ki, de emellett lehet találni az egyéb álláskereső oldalakon is (pl: profession).

Lesznek állásbörzék is, érdemes ellátogatni és leellenőriztetni az önéletrajzot egy HR-essel, illetve részt venni próba állásinterjún, ha van rá lehetőség.

2013. ápr. 8. 22:21
 4/24 A kérdező kommentje:
A beszélgetés minden verziója megvolt már. Mondtam neki, szépen, csúnyán, de semmit nem használt. Ő azt mondja, hogy keres, de nincs semmi. Szerintem meg olyan nincs, hogy nincs. Én dolgozom, de az én fizum nem elég két emberre, plusz albérletre. Meg ha elég lenne se szándékozom eltartani egy felnőtt férfit.
2013. ápr. 8. 22:21
 5/24 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező4 Jóban rosszban működik egy kapcsolat.
2013. ápr. 8. 22:24
 6/24 anonim ***** válasza:
82%

" Ő azt mondja, hogy keres, de nincs semmi. Szerintem meg olyan nincs, hogy nincs. "

Pontosan ezt mondta az én párom is. Aztán vette a fáradtságot és elkezdett nekem segíteni munkát keresni sőt magának is, mert ott akarta hagyni a céget, ahol most dolgozik. Pár hónappal később lógó orral ismerte be, hogy ötven km-es körzetben bejártunk mindent és sehova nem kellettünk.

Mondjuk mi ritka sz.r helyen lakunk, Pesten nekem is furcsa, hogy nem talál valaki semmit. De neked is azt ajánlom, hogy ha tudsz egy kis időt szakítani, próbálj meg segíteni keresni munkalehetőségeket a párodnak és ha tényleg csak nem akar munkát vállalni, így seperc alatt kiderül!

2013. ápr. 8. 22:29
 7/24 A kérdező kommentje:
A mai nap folyamán volt időm keresgetni neki, el is küldtem több önéletrajzot is. 6 hónapja nem talál munkát.
2013. ápr. 8. 22:36
 8/24 anonim ***** válasza:
44%
22:24 es ha nem tűnne fel élősködnek a kapcsolat női tagján,semmi rossz nem történt volna,ha lejjebb adja az igényeit az úriember,milyen jó és rosszról beszélsz,nem leszázalékolták a férfit,mert beteg,hanem élősködik.
2013. ápr. 8. 22:37
 9/24 anonim ***** válasza:
Bátyám szóról szóra ugyanezt mondja :( diplomás , otthagyta az állását, aztán már 2 éve nem talál magának megfelelőt! Ő nem kell senki em, elutasítják, mást választanak,stb.... Bp-en él, nincs párja, tökegyedül, anyámék tartják el meg én küldök neki néha pénzt. Kértük, hogy akkor rakodnon vagont, de akkor is keressen cslami minimum pénzt, mert ket nyugdíjAs tartja el.....ő azt mondja SEMMI állás nincs! Már depressziós és bezárkózott:(
2013. ápr. 8. 22:46
 10/24 anonim ***** válasza:
89%

Tényleg olyan nehéz jóban rosszban kitartani egymás mellett?

Ma igenis nehéz munkát találni, recesszió van, mindenhonnan küldik el az embereket. Kicsit támogathatnád inkább, ahelyett, hogy alázod, mert az nem segítség.

2013. ápr. 8. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!