Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szükségetek van lelki társra?

Szükségetek van lelki társra?

Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 10:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagyon szükségem lenne egy igaz barátnéra:-))

A házasságom jó,de barátokra akkor is szükség van.

A barátnőm 3 éve halt meg rákban.

Azon kívül 1 barátnőm van akit igazából annak nevezhetek,ez már 21 éves barátság,de nagyon ritkán találkozunk,messze lakunk egymástól,és Ő nem netezik.

Én nehezen találok hozzám hasonló őszinte embereket,sajnos előbb-utóbb mindenkiről kiderült,hogy nem őszinte vagy kihasznál.Addig voltam jó sok esetben amíg segítettem adni tudtam.Utána le voltam tojva.Amikor meg én voltam bajban nekem kelt volna el segítség(nem anyagi)akkor nem számíthattam senkire igazából.

Sokszor csesztem már rá a jószándékomra,a naivságomra:-(((

Ezért már nem bízok annyira vakon az emberekben,és most megfogadtam,hogy nem leszek többet annyira hülye,hogy hagyjam magam kihasználni.Sajnos nekem az a tapasztalatom,hogy az emberek számítóak aljasak,legalábbis a nagytöbbség.

Ez olyan szomorú:-((

Én is gyesen vagyok.

35/N

2009. szept. 22. 14:01
 22/23 anonim válasza:
én hogy szeretném hogy vkinek hiányozzak, minden időm megprobálnám vele tölteni...nagyon fontos egy ilyen társ,,de hát kevés ilyen lányt találni:/
2010. ápr. 2. 10:18
 23/23 anonim ***** válasza:
Persze, meg is találtam. Aztán ő meggondolta magát... hogy roh@dna szájjel. :D
2010. jún. 29. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!