Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki úgy érzi, hogy nincs szüksége társra?
Kezdetek óta így érezted vagy hogy sikerült elérned?
Ismerek olyan embert, akiről tudom, hogy soha nem volt párja, de nem látszik rajta, hogy szomorú lenne, hanem épp ellenkezőleg. Mondanom sem kell, hogy eléggé irigylem amiatt, hogy képes lekötni és boldognak érezni magát egyedül is.
érdekes amit mondasz. nekem sincs szerelmem, soha nem is volt, de nem is kerestem. ha engem keresnek nem vagyok visszautasító, de tulajdonképpen még nem volt. meleg sem vagyok. sokan helyesnek tartanak és csodálkoznak hogy még nem volt barátnőm. Egyszerűen nincs még szükségem rá, mert nem tudom miért. Tökéletesen boldognak érzem magam, életvidám emberke vagyok, aki mindig a legjobbat hozza ki magából, ha teheti. Nem tudom mikor leszek szerelmes.
22f
több barátom is volt már, de csak 2× voltam még igazából szerelmes. jelenleg nem akarok társat, nem akarok szerelmes lenni, próbálkozom a sulival foglalkozni és a barátaimmal tölteni az időt. igazából, van még bőven időm arra, hogy valakivel hosszú távon is együtt legyek... túl korán kezdtem ..
14/L
én tökre elvagyok társ nélkül
a szerelem olyan mint a pia: öl, butít, nyomorba dönt
ha nem közeledek senkihez megszállottan, és nem hagyom fordítva h ezt tegye (vagyis felszínes ismerettséget engedek, semmi séta kettesben stb.), akkor nem is alakul ki komoly érzelem ami miatt rágnám magam.
a társ felesleges nyűg, csak csalódással jár
ami nekem nem kell
most nyugodt és boldog szingliéletet élek immáron 2 éve
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!