Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire van szüksége egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire van szüksége egy olyan lánynak, aki már többször csalódott pasiban?

Figyelt kérdés

...és elkönyvelte magában, hogy az összes pasi ugyanolyan farok.

Van egy lány, aki nekem tetszik, és régen nagyon sokat beszéltünk, csak a távolság miatt sose találkoztunk. Azóta csak csalódás érte pasi ügyben.

Próbálok vele finoman kommunikálni, és csak röviden válaszol, viszont mindig...ha elterelem a témát pasikra, vagy szex, vagy ilyen párkapcsolattal kapcsolatos dolgokra, azonnal lelép...

Azt írja szar az élet, elviseli; megkérdem mi bántja..válasz: pasik.

Hogyan közöljem vele, hogy én normális vagyok, tudnám szeretni, és nem csak kefélni akarok vele?

2011. ápr. 16. 09:17
 1/3 A kérdező kommentje:
valamiért megértem, hogy senki nem tudja a helyes választ :S
2011. ápr. 16. 10:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Törődésre!

Legyél kitartó és ne tereld a témát a sex-re és a pasikra!

Sokat beszélgess vele esetleg ha megvan a száma akkor hívd fel stb!

Egy idő után érezni fogja, hogy normális vagy de ne erőszakoskodj mert az nem jó!

2011. ápr. 16. 10:11
 3/3 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 16. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!