Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szükségetek van lelki társra?

Szükségetek van lelki társra?

Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 10:06
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
1 éves babánkkal vagyok itthon és nagyon egyedül érzem magam,valami hiányzik,ha szóvá teszem,akkor azt kapom hogy elégedetlen vagyok,ő fáradt,tartsam ezt tiszteletben,nincs sem ideje,sem kedve rá hogy beszélgessünk és heti 1-2 alkalommal jár neki a kikapcsolódás a barátokkal,önzőnek tart mert én csak magamnak akarom,voltatok már ilyen helyzetben?
2009. szept. 22. 11:29
 12/23 A kérdező kommentje:
10:19-es válaszadónak igaza van,meg kell találd magadban a lelki társat,nekem is volt ilyen időszakom lánykoromban,de nem volt kellemes,az ember társas lény.
2009. szept. 22. 11:34
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

megértelek, én is 1 éves babával vagyok itthon, imádom Őt, de nagyon hiányzik az igazi lelki társ, akivel örömöt és bánatot egyaránt megoszthatnék.

Kitartás!

2009. szept. 22. 11:34
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jó lenne ha lenne.
2009. szept. 22. 11:38
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Barátkozzatok a 11:34-essel:-)...
2009. szept. 22. 11:45
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen az szerintem mindenkinek kell.

A párommal hála az égnek szinte mindent meg tudunk beszélni, lelkis dolgokat is. Plusz anyuval és van 2 barátnőm akik bármikor meghallgatnak és ez fordítva is így van. Egyik munkatársammal is megbeszélünk ilyen dolgokat végülis vele is minimum napi 8 órát együtt vagyok 5 éve.

2009. szept. 22. 11:46
 17/23 A kérdező kommentje:
11:45-ös igazad van,köszi,lehet hogy egy barátnő jót tenne nekem.
2009. szept. 22. 11:47
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
hát igy nehéz lehet :S mindenkinek szüksége van lelkitársra!
2009. szept. 22. 12:34
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

10:19-es vagyok :)

Ha a párod nem segít neked abban hogy néha te is kikapcsolódj, és vigyázzon a közös gyereketekre, nem sok értelmét látom vele lenni. Nem csak neki jár a kikapcsolódás. Amúgy úgy tűnt az írásodból, hogy nem vagy boldog és elég rossz a kapcsolatotok. Persze most egy egy éves kisbabával annyira nem lehet ugrálni.

De ami tény, ő már nem fog változni! De te még léphetsz! Ő sosem lesz a lelki társad. Vedd fel a kapcsolatot a régi barátnőiddel ismerőseiddel,vendégeld meg őket egy sütire és az ottlétük egy kis fájdalomcsillapítás lesz, de a helyzetet te fogod tudni véglegesen megoldani.

Hajlamos az ember egy kapcsolatban elszigetelődni és eltolni a barátait, nem foglalkozni velük, így sajnos senki nem fogja rádnyiti az ajtót, ha nem ápolód kellőképp a kapcsolataidat, vagy hogy valakivel megoszthasd ezeket a problémáidat, személyesen, mert itt hogy elolvasod, neked nem lesz jobb. Mindenkiben ott rejlik a változtatás lehetősége, és ez nagyon nagy dolog, hogy bármikor befejezhetsz rossz dolgokat, építhetsz új kapcsolatokat, újra kezdheted akár az életed is. Nekem is mindent át kellet értékelnem a történtek után, hogy legbizalmasabb barátnőm hátbaszúrt, hogy volt barátom csúnyán átvágott, de nem bántam,mert sokat tanultam belőle, és az egyik az volt, hogy megtanultam bízni magamban. előtte sosem gondoltam volna, hogy egyedül is vagyok valaki, vagy hogy egyedül is meg tudom oldani a problémáimat és akadályokat. Persze ha van melletted valaki támogat az csak jó. csak kérdés, hogy meddig van melletted, tudod semmi nem tart örökké...

2009. szept. 22. 12:42
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Talán szükségem lenne rá. Csak az a baj, hogy mindig rossz embert választok barátnak, akiben végül csalódnom kell, így nem szívesen lelkizek senkivel.

Mondjuk a párom áll hozzám a legközelebb ilyen téren, de néha azért jó lenne valaki, aki kívülálló.

2009. szept. 22. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!