Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mikor (h évesen) éreztétek úgy hogy szűkségetek van egy párra, kapcsolatra?
Én is 16 körül, azóta is keresem a párom. :(
17/L
17:11
Irj privátot és én megadom neked, amire vágysz :D
J, ezt kihagytam. 16/F
Zselézett haju. Cukik a szemeim.
háhááháá, csabi vagy ki, tudod ezt az oldalt nem vén peofiloknak hozták létre...hű, de gázok az ehhez hasonló emberek:)
am én kb 14 éves voltam, amikor először komolyan vágytam barátra
Én nem éreztem, jött magától. Most 26 évesen azt érzem, hogy 16 évesen még biztosan nem kellett volna beleugranom egy 3 éves kapcsolatba és inkább csak bulizgatni, flörtölgetni...
Igazából ez nálam úgy jött, hogy 16 évesen azt vettem észre, hogy egyre több fiú forog körülöttem. Először nem is igazán értettem a dolgot, de persze melyik lánynak nem tetszene ez a helyzet. Aztán rövid idő alatt beleszerettem az egyikbe, és 3 évig együtt maradtunk. Nagyon sokat vesztettem azzal a kapcsolattal és utólag minden ismerősöm, akinek szintén olyan fiatalon volt komoly kapcsolata azt mondja, hogy na azt nem kellett volna, semelyik másikat nem bánja, de azt az elsőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!