Mesélnétek cikis gyerekkori sztorikat? :D
az epres koldulóson sikítva röhögtem :) nagyon kész van :)
háááttt.... nekem csak durva baleseteim meg szülők halálra rémítős sztorijaim vannak, nem voltam egy mintagyerek :)
Van egy nyaralónk a Szelidi-tónál,minden nyáron ott vagy pár hetet. De nem csak nekünk,hanem a mamáméknak és az unokatesóméknak is (egy utcában vagyunk). Még 4 éves voltam,amikor rá voltam bízva a nagynénikémre,mert anyukámék elutaztak. Kitalálták hogy bújócskázzunk. Bebújtam a kis termetemmel egy nagy tuja mögé a kerítés előtt. Már mindenki megvolt,és engem kerestek. Én azonban már kicsiként sem árultam el magam,nem vontam magamra a figyelmet,ezért egy árva szót nem szóltam. Már 1 órája kerestek mindenhol: az egész kertben,a teraszon,a partra is lementek,a szomszédokhoz átmentek. Anyukámékat nem merték felhívni.:D Aztán végül rám találtak,mert már meguntam a játékot. Viszont azóta egyszer sem játszottunk ott bújócskát.
A másik is ott játszódott. Anyukám éppen a virágokat locsolta a teraszon,csak a víz ráfolyt a kőre. Én meg rohantam,előre estem,és a fogam elől teljesen fekete lett.
12 éves voltam. Németes csoporttal mentünk Ausztriába kirándulni,és voltunk csokigyárba és az ahhoz tartozó boltba. Az egyik helyes fiú az osztályból mögöttem állt be a kasszánál fizetni,de mivel rosszul számolták neki,többet kellett fizetnie. Mivel nem akartunk ott magyarázkodni,hogy rosszul számolta,így adtam a fiúnak egy kis pénz. Mire azt mondta: Te egy angyal vagy! Mire úgy elpirultam,és kissé szédelegve mentem ki az ajtón. Illetve csak akartam,mivel úgy nekimentem és belevertem a lábam,hogy csak na. A fiú meg a többiek csak kicsit néztek furán.
Meg még egy-két:
Kicsi koromban:Anya,ott repül egy zümmöcske!
Szintén 12 éves koromban volt. Anyámmal filmet néztünk este,mivel pisilnem kellett,meg akartam állítani. Ugyebár ehhez az kell hogy az ember megnyomja a stop gombot. Nos én ezt a gombot állj-nak hívom,úgyhogy ilyet szóltam anyámnak: Anya,nyomj egy álljot,mindjárt jövök!
De ezek annyira nem is cikisek,az öcsémnek meg a húgomnak több volt.
Az öcsém 5 éves korában elment a vécére kakilni. Odanyúlt a fenekéhez,és belenyúlt a kakijába,amit aztán a szobájában felkent a falra. Persze utána festés lett a vége.
Neki is vannak értelmes beszólásai, ezt mondta: Te egy gragyi vagy! Szerintem ez a gagyi és még valami keveréke volt.
A húgom gyerekkorában vagy fodrász vagy hercegnő akart lenni. És kijelentette,hogy azért vágja le a barbie-ja haját,mert úgyis visszanő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!