Mesélnétek cikis gyerekkori sztorikat? :D
ma 18:42 vagyok..
A baleset nagyon régen volt már, lassan 28 éve... Csak pár heg jelzi hogy mi történt..(meg néha az időváltozás, mert akkor 1-2 helyen sajognak a csontjaim amik el voltak törve)
A barátnőmmel még ma is tartjuk a kapcsolatot, csak az a baj hogy nagyon ritkán találkozunk Jó ha évente-két évente pár napot. De hála a skype-nak és az internetnek tudjuk tartani a kapcsolatot a nagy távolság ellenére is. Ugyanis én New Orleans-ban élek Louisiana államban. A barátnőm meg Ausztráliában él Sydney-ben..
ma.18:52
ez sem volt semmi:D
megkaptam az üzidet ( Julcsi444)
Hogy milyen az élet kint?? Én már megszoktam. Bár jó pár év múlva nem sok különbséget látok a Budapesti világom és New Orleans között..Én mindkét helyen szerettem élni..Bár 1 valamiben biztos vagyok. HA megélem, és nyugdíjas leszek, akkor hazamegyek. Otthon szeretnék élni életem utolsó pár évében.. Nem szeretnék idegenben meghalni.. De addig is élvezem az életem, dolgozom, barátokkal eljárkálunk pubok-ba, otthoni grillpartikra, és igyekszünk minél többet megismerni ebből az államból. is..
Kisgyerekként felgyújtottam a kukát otthon.
Amiből valószínű nagy gyakorlatot szereztem mert évekkel később az iskola farsangján egy fotelt sikerült hamuvá égetnem.
De megúsztam,mert tagadtam mindent!
Az első nagyon ciki, de mentségemre szóljon a korom :)
A szobámban voltam, éktelenül elkezdtem sírni. Apám berohant, felkapott, nem látott semmi sérülést. Anyám is odaért, apám odafordul: te...nagyon büdös a gyerek szája...
A bilin ültem, észrevettem, hogy csokidrazsék hevernek körülöttem, így elkezdtem enni. Kiderült, hogy nem csoki volt, hanem épp én gyártottam le őket, azért is voltam olyan büdös :)
Egy éves lehettem, anyám elkapott valami durvább fertőző betegséget, úgyhogy karanténba helyezte magát, apám látott el. Anyám egyszercsak éktelen "nemnemenmenem" kiabálásra jött ki. Apám a karjára ültetett és egy kanalat próbált a számba tolni: "de hát szereted, miért nem kérsz?" - én pedig forgattam a fejem és próbáltam kitérni előle. Anyám három méterről érezte, hogy záptojással próbál etetni apám, apámnak nem tűnt fel :)
Van egy pár.
Egyszer a szüleimhez vendégek jöttek, én 3 éves voltam. Miközben kint beszélgettek, bent a szobában megfogtam apám alsógatyáját és kivittem a vendégek közé, hogy apa bexart.:D Utána megkaptam ám a magamét.
Nénémmmel elmentünk az állatkertbe nyáron és nagyon megszomjaztam. A néném vett két tonikot, de azt pont nem szerettem, mert nagyon keserű volt. De a néném azt mondta, hogy nem is keserű, tök fonom, édes íze van én meg teljesen megbíztam benne, ezért jó nagy kortyot húztam a tonikból, ami keserű volt, mint az állat és az egészet a nénémre köptem. Még szerencse, hogy nyár volt.:D
Most ennyi jutott az eszembe.
Köszönöm!:D
még jöhetnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!