Miért érdekli a páromat a más nők teste?
34/F vagyok. 12 éve élek együtt a feleségemmel. Sosem csaltam meg, és most is úgy szeretem, mint az első pillanatban.
Mégis megnézem a dekoratív hölgyeket:-)
Az érdekes az, hogy csak a párom jelenlétében. Ha nincs velem, akkor nem feltétlen.
A feleségemmel van egy megállapodás köztünk: Ha meg akar csalni, vagy fordítva, akkor azt bejelentjük előtte egymásnak, és szépen elvállunk.
Ezt elvárom Tőle, és ezért én is korrekten megmondanám, ha úgy alakulna.
Volt, amikor rettentően féltékeny volt, ok nélkül. Akkor megbeszéltük a dolgokat, és lenyugodott.
Esztétikai szépséget, persze hogy megnéz mindenki. Te talán nem nézel meg egy szép képet, vagy férfit?
Max titokban, de biztosan.
Szóval mindent a szemnek...
A féltékenység megöli a kapcsolatot! Ne hallgass az előttem szólóra.
ő úgy nézi,h én nem látom,megpróbálok rátok halgatni és megfogadni a tanácsotokat!
azért ha bele gondolok és a párom fejével akkor talán azért nézi azokat az oldalakat már,mint a partner oldalt,mert,h azok nem retusált mű nők.ha már nézi.
Persze hogy úgy nézi, mert tudja, hogy Neked ez fáj.
Nem akar bántani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!