Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a páromat semmi...

Mit tegyek ha a páromat semmi az égvilágon nem érdekli?

Figyelt kérdés
Mindég azzal jön hogy ő dolgozik,én itthon vagyok a gyerekkel. Van fizetetlen számlánk,és küldtek levelet a végrehajtótól. Még arra sem volt hajlandó hogy a levelet elolvassa,pedig az ő nevére jött. Teljesen felesleges dolog miatt,de neki kellett. Őt nem érdekli,ő leszarja. Ez volt 2hete. Most megint küldtek levelet,ugyan onnét de már ajánlva. Engem meg már esz az ideg,és ez nem az első eset! Én hiába szerettem volna fizetni,de ő nem hagyta. Azt hiszi mert őt XYnak hívják neki mindent lehet,és a tartozást is elengedik.
2011. júl. 6. 12:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%

Te indítottad a "párom nem akarja hogy menjünk a családjához látogatóba" témát?

Egy idióta a párod. Levél meg felesleges dolog miatt nem jön a végrehajtótól.

2011. júl. 6. 12:53
 2/19 A kérdező kommentje:
Mi van? Nem tudom miről beszélsz. Ez nagyon komoly dolog,és tudom hogy idióta,de mit csináljak vele?
2011. júl. 6. 12:55
 3/19 anonim ***** válasza:
29%
Megkérdezhetem, hogy te miért nem dolgozol?
2011. júl. 6. 12:56
 4/19 anonim ***** válasza:
33%
Semmi, csak ott is úgy írt a csaj, hogy "mindég".
2011. júl. 6. 12:56
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

12:56, talán mert pici gyereke van...?

Hát jobbat nem tudok mondani, hogy tegyél Te is ezekre az ügyekre, mert csak Te idegeskedsz miattuk... :( Egyébként elég ronda dolog a nő orra alá dörgölni, hogy nem dolgozik, amikor mondjuk gyermeket nevel és ellát mindent a ház körül. Akkor mire számított, amikor gyereket csinált? Hogy "leszül" az ember egy nap alatt, aztán spuri vissza melózni?

2011. júl. 6. 13:03
 6/19 A kérdező kommentje:
Azért nem dolgozom mert van egy 8hónapos kisfiúnk. De ez miért érdekes?!
2011. júl. 6. 13:05
 7/19 anonim ***** válasza:
95%
12.56: pici gyerek mellett nem igazán könnyű. másrészt a levél a férje nevére jött. a feleségének kellene kifizetni vagy miért fontos ez
2011. júl. 6. 13:06
 8/19 A kérdező kommentje:

13:03as köszönöm szépen. Igen még nem volt a gyerek 2hónapos mikor azt kérdezte hogy mikor akarok visszamenni dolgozni. Ő eldöntötte magában hogy az anyja ideköltözik,én meg visszamegyek melózni.

Most éppen az UPC,miatt kell fizetni. De volt már a telefonszámlával is gondunk,mert neki előfizetés kellett. Fél évig fizettem havi,12.000ftot.

2011. júl. 6. 13:10
 9/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk házasok.
2011. júl. 6. 13:11
 10/19 anonim ***** válasza:
73%
ez nem vmi szép :S már megbocsáss de sztem nem a legjobb választás volt a párod. te fizetted az ő kiadásait és még gyes alatt is dolgozni akar küldeni? :S
2011. júl. 6. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!