Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a páromat semmi...

Mit tegyek ha a páromat semmi az égvilágon nem érdekli?

Figyelt kérdés
Mindég azzal jön hogy ő dolgozik,én itthon vagyok a gyerekkel. Van fizetetlen számlánk,és küldtek levelet a végrehajtótól. Még arra sem volt hajlandó hogy a levelet elolvassa,pedig az ő nevére jött. Teljesen felesleges dolog miatt,de neki kellett. Őt nem érdekli,ő leszarja. Ez volt 2hete. Most megint küldtek levelet,ugyan onnét de már ajánlva. Engem meg már esz az ideg,és ez nem az első eset! Én hiába szerettem volna fizetni,de ő nem hagyta. Azt hiszi mert őt XYnak hívják neki mindent lehet,és a tartozást is elengedik.
2011. júl. 6. 12:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%
Ez szívás (hogy nem vagytok házasok). Nem kellett volna gyereket szülni így. Nem azért, mert a papírtól normálisabb lenne, hanem mert a papír bizonyíték lett volna arra, hogy akar téged meg a gyereket. De az idő sajnos igazolta, hogy "neki mindegy".
2011. júl. 6. 13:30
 12/19 anonim ***** válasza:
Jujj, két hónap? De hát akkor még újszülött!!!! Atyavilág. El se tudom képzelni, mit lehet kezdeni ezzel az emberrel... :(
2011. júl. 6. 13:31
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy házasságlevél nem fog jellemet tölteni abba, akinek alapvetően nincs. :( Jogilag segíthet, de a napi élet lelki kérdéseiben mindegy. :(
2011. júl. 6. 13:33
 14/19 anonim ***** válasza:
Ez nagyon gáz:(sajnálom.Az én páromra is rjön néha a depi hogy semmi nem érdekli de hamar ősszekapja magát.
2011. júl. 6. 13:39
 15/19 A kérdező kommentje:
Volt szó a házasságról,de soha nem volt rá pénzünk. A telefonszámlánál is én írtam levelet az ő nevében,így adtak részletfizetést. Lehet hogy most is ezt kellett volna tennem,de én is megmakacsoltam magam. Ha ő nem akkor én sem. Lehet hogy gyerekes dolog,de megint nekem fáj a fejem miatta. Majd ha este hazajön jól összeveszünk,mert nem tudom magamban tartani. A sok ideg marja a gyomromat,enni sem tudok.
2011. júl. 6. 13:40
 16/19 A kérdező kommentje:
A kisfiamat imádom,és nem adnám semmiért. De tényleg jobban jártam volna ha idejében elhagyom. Ezen már változtatni nem tudok,és ennyiben érzem magam hibásnak.
2011. júl. 6. 13:42
 17/19 anonim ***** válasza:
Hmm és mi lenne ha hűvösebb lennél? Tudom hogy kisgyerek mellett nehezebb hidegvérűnek maradni, de kipróbálhatnád h nem foglalkozol evvel az egésszel, hiszen házasok sem vagytok, téged nem érint. És mikor baja lesz az egész ügyből mosolyogva annyit mondanál h "én megmondtam". nem tesz ő érted annyit h megérje miatta idegeskedned szerintem. foglalkozz a picivel és ha hosszútávon rosszul érzitek magatokat mellette akkor is még ott van a lehetőség h elhagyd. mert ez a gyerek szempontjából is jobb ha pl romlana a helyzet
2011. júl. 6. 14:10
 18/19 anonim ***** válasza:
Hagyd ott a p.csába! Ez nem lesz különb, az évek telnek, Te meg rámész erre az ócska kapcsolatra. Most még van esélyed új élere, akár pici gyerekkel is! Én ezt javaslom. Ami meg az ő nevére jött, szívja meg!!!
2011. júl. 6. 14:40
 19/19 anonim ***** válasza:
Mért nem fogod a gyereket és költözöl haza a szüleidhez?
2011. júl. 7. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!