Hogy jöttél össze/ismerkedtél meg a pároddal?
a parom a parkban gitarozott...:D odamentem hozza, (szerencsere volt egy kozos ismeros) akkor ideadta a gitarjat, lejatszodtam par akkordot, utana talalkoztunk parszor tarsasagban 3 honapra ra osszejottunk, es most vagyunk ket eve egyutt:D :)
Te kerdezo?
Mi először 6-7 évesen ,,találkoztunk", osztálytársak lettünk. Én akkor észre sem vettem, ő máig azt állítja, már akkor megtetszettem neki :)
Felsőben már csak évfolyamtársak voltunk,középiskolába más városba jártunk, elsodort az élet egymás közeléből. Két éve nyáron a véletlen hozott bennünket össze: neki aznap nem is kellett volna dolgoznia, csak megváltoztatták a beosztását, és munka után megnézte, mikor megy haza vonat. Én barátnőmmel aznap ugyanabban a városban voltam, vártuk a buszt, de hirtelen úgy döntöttünk, hogy egy harmadik barátnőnket mégis elkísérjük a vonatállomásra.
Ott találkoztunk végül, beszélgettünk, tel.számcsere, randik. Először nemet mondtam neki, de végül összejöttünk, ennek már több,mint két éve. Nagyon szeretjük egymást :)
Annyira aranyosak a történetek,amiket előttem írtak :):):):)
23/L
Hali.
Én már két éve ismerem a páromat.
Az akori egyik legjobb haverom barátnöje ként ismertem meg.Az ö kapcsolatuk nagyon megromlot és én egyre jobban tetszettem neki.
Idén januárban szakitottak és pár napra rá mi össze is jöttünk.2 hónapra rá megtörtént az elsö szexuális élmény.
Voltak hullámvölgyek nálunk is de azota is töretlenül szeretjük egymást és kitartunk joban roszban.Azota hogy öszejöttünk,már a volt pasijával köszönö viszonyba sem vagyunk.De megérte mert igy megtaláltam az igazi szerelmet
2008. februárban a Wigwamban, Lord koncerten, amire délelőtt még neki se volt kedve menni meg nekem se. Áprilisban volt az első igazi randink, májusban - az első alkalommal - teherbe is estem... Sajnos azt a kisbabát elveszítettük, de amint lehetett, újra próbálkoztunk, és most már ott szuszog a 2,5 hónapos kisfiunk a szobájában... Sok minden történt 19 hónap alatt.
Ja: azonnal tudtuk, hogy az Igazit találtuk meg. Mindenkinek ilyen egyértelmű és boldog szerelmet kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!