Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy jöttél össze/ismerkedtél...

Hogy jöttél össze/ismerkedtél meg a pároddal?

Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 12:24
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Mi is internetes társkeresőn találtunk egymásra. De már az első személyes találkozónál mindketten éreztük hogy ez valami teljesen új és teljesen más mint eddig:)

De azért én persze kicsit kérettem magam:)

Már több mint 1,5 éve szeretjük egymást:)

2009. szept. 21. 12:46
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Egy falatozó előtt, amit egy barátom üzemeltet. Én épp az akkori párommal szakítottam, akkor ismerkedtünk meg.

Összejöttem egy másik sráccal, majd a mostani párom elkezdett udvarolni. Addig-addig, míg elszeretett a volt páromtól. Fél éve vagyunk együtt, és nagyon szerelmesek vagyunk. 19L

2009. szept. 21. 12:46
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőm miatt jelent meg párszor a munkahelyünkön,de neki akkor már volt valakije,nem is volt az esete,és a Drágám is csak a kalandot kereste...

Nekem annál jobban bejött,és egy szép napon bátrabb voltam az átlagnál,megtettem az első lépést.Kávéztunk,beszélgettünk,kiderült hogy nős,családos ember,de ettől függetlenül egyre közelebb és közelebb kerütünk egymáshoz.Kb 2 hét után kerítettünk sort az első randira,aztán nagyon gyorsan a másodikra...

Azóta már elvált,régóta együtt élünk,tavaly karácsonykor eljegyeztük egymást,idén karácsonyra várjuk első közös gyermekünket,2 éve és 2 hónapja vagyunk együtt.

2009. szept. 21. 12:52
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Déli Aprón keresztül.
2009. szept. 21. 12:54
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

A hölgy, vásárlóként érkezet a kerékpárboltba, én voltam ez eladó.

Ezek után megtudtam, hol dolgozik, és küldtem a munkahelyétre egy csokor virágot telefonszámmal. Visszahívót.

Így kezdődőt.

2009. szept. 21. 13:02
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly màjusban, egy esküvön ismerkedtünk meg! Augusztusban megkérte a kezem,szeptemberben volt az esküvönk.
2009. szept. 21. 13:02
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly februárban a Love.hu-n. Teljesen véletlenül regisztráltam, egy ismerősömet akartam megnézni, hogy tényleg regisztrált-e, mert nem hittem el neki. Én ajánlottam az oldalt őneki :)

Aztán kaptam levelet egy fiútól, elkezdtünk levelezni, majd MSN-ezni. Én akkor még házasságban éltem... egy nagyon rossz házasságban.

Márciusban találkoztunk, szeptemberben elváltam, novemberben volt az esküvőnk, és idén februárban megszületett a szemünk fénye, Bianka.

2009. szept. 21. 13:13
 18/30 anonim ***** válasza:
86%
Én 15 éves voltam, Ő 16 és ugyanabba a gimibe jártunk. Egyik szünetben odajött hozzám és kért cigire egy bélást (2 Ft) Nem adtam, erre beráncigált a fiú wc-be. Nagy visítás, nevetés, taps a többiek részéről ... azóta együtt vagyunk. Ennek már 35 éve.
2009. szept. 21. 13:16
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

:) Aranyosak a sztorik!

A mostani páromat városi napokon ismertem meg. A szakmunkásképzőben jóba lettem egyik osztálytársammal aki a mai napig nagyon jó barátnőm. Ő hozta át a szomszéd városból a haverjait, hogy megismerjem őket, meg hogy bulizzunk. Mikor bemutatkoztunk egymásnak a sráccal, mintha villám csapott volna belém... Táncoltunk, néztük egymást, de nem sokat beszéltünk.

Másnap felvett msnre, sokat beszéltünk, kiderült, hogy kölcsönös az érzés. 3 hét ismerkedés után összejöttünk, ennek holnap lesz 2 éve! :)

L/22

2009. szept. 21. 13:35
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

a megismerkedésünk után pár órával már csókolóztunk is.

az egyik közös barátunk mutatott be egymásnak, elmentünk kocsmázni, és az este végére annyira felbátorodtam, hogy megcsókoltam. ezt persze ő sem ellenezte.

akkor még az exemmel voltam, nem tudtam dönteni. 11 hónap, és megannyi vicess-érdekes-sírós "randi" után kiadtam a volt párom útját.

hivatalosan 9 hónapja vagyunk együtt, nem hivatalosan pedig 20 hónapja :) azóta sem tudjuk eldönteni, hogy januárban, vagy decemberben ünnepeljük az évfordulónkat :)

22L

2009. szept. 21. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!