Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy jöttél össze/ismerkedtél...

Hogy jöttél össze/ismerkedtél meg a pároddal?

Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 12:24
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
bulinet.hu 10 éve:)
2009. szept. 21. 12:30
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

18 évesen, részeg voltam (azóta SE!voltam) egy pubban és megtetszett ez a "srác" (srácnak éppen nem mondható, mert érett felnőtt férfi) és barátkozós kedvemben voltam. Egész éjjel ott sündörögtem körülötte, beszélgettünk stb. Csak a becenevét jegyeztem meg...

Rá 1 hónapra bekötötték nálunk a netet, beregisztráltam iwiwre, és eszembe jutott megkeresni őt... meg is találtam... írtam neki...

3 hónap múlva találkoztunk (nem szeretek fejest ugrani SEMMIBE főleg mert felnőtt férfi, sok sok évvel idősebb tőlem, biztos akartam lenni benne hogy engem akar, a szívem, a lelkem, és szeret...) aztán összejöttünk, rá 5 hónapra meg is volt az első szex (mondom én hogy nem siettem el semmit :)) és azóta is jóban rosszban együtt vagyunk!

22L

2009. szept. 21. 12:32
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Interneten, egy társkereső jellegű oldalon, aztán találkoztunk személyesen. Akkor voltam 20, ő 26. 3 éve vagyunk házasok.
2009. szept. 21. 12:35
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Neten társkereső oldalon 2,5 éve, azóta összeházasodtunk és van egy gyönyörű 16 hónapos kislányunk. :)
2009. szept. 21. 12:37
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a tanárom volt. Sokkal idősebb volt mint én ezért nem is hittem el az elején, hogy tényleg szeret. 1 hónap után megcsókolt , 3 hónap után lefeküdtem vele. Eleinte titokban tartottunk a kapcsolatunkat a korkülönbség miatt. De már 3 éve együtt vagyunk és imádjuk egymást. 23/L
2009. szept. 21. 12:37
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

Chaten ismertük meg egymást, aztán találkozgattunk és végül egy buliba jöttünk össze. Ez októberben lesz 4éve,h megtörtént.És már együtt is lakunk.:)

24/l és a párom is 24

2009. szept. 21. 12:39
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

Én egy szórakozó helyen. Nem akartam, hogy más kihasználja, és lecsaptam a kezéről. Táncoltunk, beszélgettünk és egy hónappal később "közelebbről" is megismerkedtünk. Azóta (3 éve) együtt vagyunk.

22/L

2009. szept. 21. 12:40
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
15 voltam, totál tapasztalatlan, sose pasizós típus. anyám elkezdte, hogy az egyik munkatársának az öccse milyen okos meg helyes, 18 éves és hogy hozzunk már össze egy találkozót. mondtam felejtse el, nem vagyok híve ennek az "anya keres a lányának valakit" dolognak, ráadásul kínos lenne meg minden. persze meghívta őket hozzánk...nem volt olyan nagyon helyes, de megtetszett benne valami. én elég szürke egér voltam, csodálkoztam is, mikor megkeresett később, hogy találkozna velem. hát így indult a dolog. először 2 hét után szíktottam vele, mert még valahogy éretlenke voltam, rá egy évre megint jártunk, 3 hetet. valahogy akkor se ment. aztán megint 1 év múlva ismét...2 éve vagyunk együtt, másfél éve együtt élünk. kikupáltam, isteni jó pasi lett.
2009. szept. 21. 12:42
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Elmentem moziba az akkori párommal, és ott összefutottunk egy közös, rég nem látott ismerőssel, aki egy haverjával jött a filmre.

A mozi után beültünk sörözni a találkozás örömére, az akkor i párom a rég látott haverral dumálta végig az estét, én meg az új sráccal.

Első pillanattól fogva annyira megértettük egymást, mint még soha senkit... néhány hét alatt igazi szerelem lett.

17 éves voltam, ő meg majdnem 21.

10 éve tart a dolog, ebből 5 év már házasság :)

2009. szept. 21. 12:43
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Mi egy szórakozóhelyen ismerkedtünk meg, amikor is pár légkörrel a fejében odajött hozzám és szerelmet vallott :) Csak rá másfél évre "jöttünk össze" (nem szeretem ezt a ifejezést különben), de megismerkedésnek tökéletes volt a helyzet :D Nos már két éve együtt vagyunk és azóta is emlegetjük azt az estét :D
2009. szept. 21. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!