Mit tehetnék, hogy ne vádoljam anyámat a saját szerencsétlenségem miatt?
Elöször is egyáltalán nem hibás anyád, helyetted nem tudott volna tanulni. Mellesleg ahol meg a szülö hajtja a gyereket (kikérdezi, stb), ott az a baja a gyerekeknek és AZÉRT nem tanul, amelyik nem akar.
Neked meg ideje lenne felnöni, és a saját viselkedésedért vállalni a felelöséget. Ha jól értem, most is anyád tart el, te meg közben önsajnálatba esve mindenki mást - föként anyádat - hibáztatod, AHELYETT, hogy összeszednéd magad és elkezdenél VALAMIT TENNI az ellen, hogy csak tengsz-lengsz összevissza.
Anyád helyében elküldenélek otthonról, hogy kezdj már el valamit tenni és nem hagynám, hogy trajtam élösködj.
Mintha én írtam volna az elejét. Én is elcsesztem a sulit, nem is vettek fel fősulira, pedig az eszem meglett volna hozzá. Szerintem azt sem tudják a szüleim, hogy szakon végeztem a középiskolában, SOHA nem kérdeztek semmit. 19 évesen fogtam fel, hogy mennyire elcsesztem mindent, melóba álltam, levelező fősulit végeztem, most vizsonylag normális állásom van.
Az elkallódásban sajnos a szülők a hibásak. Az öcséim ugyanígy jártak, mint én, persze rám nem hallgattak, hogy szedjék össze magukat.
> "Mellesleg ahol meg a szülö hajtja a gyereket "
...ott a gyerek igenis sokkal jobb tanuló, általában komolyabban veszi a sulit, az életet.
Egyébként van arany középút is.
Egy kis érdekesség, ha emellett döntesz:
"...a német, angol és a francia a legkedveltebb. Az Európai Unióban a francia nyelvre van a legnagyobb kereslet." :)
Remélem segíthettem...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!