Meddig normális az, hogy a szülők egyengetik gyerekük életét?
tipikus anyuci pici fia eset.... hidd el egyik barátnő se jó a szülöknek mert elveszik a drága pici fiucskájukat...
választhatsz vagy lépsz vagy viselsz... mert hogy ha őt annyira hude nagyon zavarná a dolog akkor már rég lépett volna. de nem fog, mert túl kényelmes...
Mintha én történetemet írtad volna le. Annyi különbséggel hogy én annak idején 28 évesen 1 gyerekes anyuka voltam, és a páromnak 21 évesen én voltam az első komoly kapcsolata.
Az apja sosem fogadott el, szerinte én tönkre akarom tenni a fia életét. Érdekes módon az anyukájának nem volt kifogása, szerinte tudja mit csinál a fia, így ő mindig támogatta a döntéseiben.
De az apja Soha. Sajnos emiatt csúnyán össze is kaptak, és a párom úgy döntött elköltözik hozzám. Engem az apja csúnyán le akart járatni. Még a gyerekem iskolájába is bement hogy az igazgatónak elmondja hogy én mint anyuka fiatal fiúkra vadászok, és intézkedjen a gyámügy a fiam érdekében. (hál istenek csak nekem mondta el a diri, és a gyámügy sem foglalkozott semmi pletykával)
2 év harag után az apja megkérte a fiát hogy látogassa meg, és ha akarja vihet engem is. Arra a kérdésre hogy bocsánatot akar-e tőlem kérni, a válasza az volt, hogy soha, és nem fog sosem megkedvelni, mert tudja tönkre teszem a fia életét. A találkozóra nem ment el a párom, és soha többé nem láttuk őt. Nem sokkal később meghalt. Ennek már 13 éve. Mi 10 éve boldog házasok vagyunk. Anyósom ma is egy tündéri nő, és nagyon szeretem, érzem ő is szeret minket. Hál istenek az előző házasságomból született fiamat ugyanolyan unokának tekinti mint a lányomat.. Végül is a fiával együtt neveltük közösen a gyerekeket.
Hát én így jártam..
A cipő nálam is hasonló.
Azzal a különbséggel, hogy a párom még anyuci pártján áll mindenben, és az általa vélt igazságokat kell hallgatnom.
Most két hetes a közös gyerekünk, és szenvedek a helyzettől.
Én hülye visszaköltöztettem anyukához. Mert a legutolsó mondata az volt, hogy a nagyobbik gyerekem miatt, mivel őt most neki kell iskolába vinni egy órával kevesebbet tud aludni. Ma este focimeccset néztek egyébként a haverjánál.
Az ebből adódóan kieső alvásidő nem jelent problémát.
Tök elegem van mindenkiből.
Elköltözöm a városból és magam mögött hagyok mindent. Én itt tartok.
Ha fiatalabb lennél és gyerektelen,akkor is lenne baj veled.
Vagy bárkivel aki nő és kezd a kicsifiukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!