Friss házasságban a férj félrelép? Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm. Nem szólok bele az életébe, csak kíváncsi vagyok mennyire számít tabunak. Eljegyzés alatt volt félrelépése, mostmár férj, felesége pedig 6 hónapos terhes. Most is hív egy csajt egy zárt körű rendezvényre, ezzel a csajjal volt már szexuális kapcsolata az eljegyzés alatt. Házasság -novemberben volt- után is érdeklődött a csaj után. Mi van az ilyen emberrel? Miért házasodott meg? Jó anyagi körülmények között él.2013. márc. 30. 20:46
11/15 A kérdező kommentje:
Felesége sem tud semmiről. "Boldog házasok". Mondhatjuk, hogy én vagyok a szerető barátnője, én tőle tudom. Ismerem én is a pasit és hát igen, kinézném belőle, hogy ezt csinálja, sőt nagyot néztem, mikor meghallottam, hogy apa lesz. Teljesen "agyament", partizós igazgatója/elnöke egy szervezetnek. Tényleg semmi közöm, az orrom eddig sem üttem bele a dolgukba, de azért gondolom nem baj, ha véleményetekre vagyok kíváncsi.
2013. márc. 31. 08:11
12/15 anonim válasza:
Mert egy kényelmes paraszt: család, meleg kaja, tiszta ruha adott, de mivel alapvetően unja a banánt, néha igényét érzi, hogy máshol szellőztesse a pucér seggét. De a hátországot, amit a birka felesége képvisel, természetesen senkiért nem rúgná fel. Hát kb ezért.
13/15 A kérdező kommentje:
Fura, mert ha úgy vesszük idáig is meleg kaja várta-kényelmesen otthon lakott a szüleivel-. Magam sem értem miért lakott otthon, mikor tényleg egy jó módú családról van szó. Hát igen, tényleg kényelmes egy "legény".
2013. márc. 31. 17:28
14/15 anonim válasza:
Azért, mert egy bunkó férfi. Viszont: A feleség nézzen egy kicsit körül magában. Nem azt mondom, hogy ő a hibás, mert szinte biztos, hogy nem az, de ilyenkor a szenvedő fél mindig felteszi magában a kérdést: mi van abban a másikban, ami bennem nincs?
15/15 anonim válasza:
Akkor miért nem azt a k.urvàt veszi el? Szegény feleség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!