Ha egy férj folyton többesszámban beszél magáról és a feleségéről, az mit jelent? Hogy nagyon szereti? Vagy ez normális egy házasságban?
Még a nagyszüleimnél hallottam ilyet,de ők tényleg szétszedhetetlenek,eddig észre sem vettem.
Ez az idegen férfi pedig egy olyan dologra mondta,amit amúgy (sztem) nem csinálnak együtt.
sokan mondják hogy egy férj és feleség egy test, és egy lélek,de ezt csak úgy mondják
attól még ők két külön ember,nincsenek összenőve
nagyim mindig többesszámban beszélt, akár egyedül csinált valamit, akár együtt, akár a papám egyedül :)
nagyon szerették egymást, össze voltak nőve, és tényleg sokmindent együtt csináltak. ez számomra a szeretet és az összetartozás jelképének kifejezése.
papám persze poénosan mondogatta, h azért sok mindent ő egyedül visz véghez, de amúgy imádta a mamit :)
Ő úgy gondolja önzőség lenne ha elkezdené egyenként taglalni, hogy melyikük mit csinált ebből, vagy abból.
Ha ott van mellette a párja és úgy csinálta, akkor mondja azt, hogy csináltuk. Valószínűleg így lehet, mert néha barátom is így mondja, és néha fel is idegesít ezzel a dumájával mások előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!