Anyukák válaszát várnám első sorban! Mit reagálnátok rá?
Szóval az lenne a kérdésem, hogy hogy reagálnátok rá ha a 15 éves lányotok bejelentené nektek hogy már nem szűz?
Én lennék a lány, de még az vagyok. Csak van egy barátom, már fél éve, a szüleim is kedvelik, ismerem a fiú családját is. Még nem most feküdnék le vele, mert még várni akarok legalább nyárig. De már szeretném őt :) És kérlek ne azt írjátok, hogy fiatal vagyok hozzá, mert szerintem mindenki érzi hogy mikor "csinálhatja". Egyedül az akadályoz benne, hogy ha kiderülne anyám... tuti nem örülne neki. Kicsit lekezel ilyen téren, úgy vettem észre azért mert kínos neki. De nem akarom megbántani őt vele, ezzel hogy csalódjon bennem, mert fontos nekem. Ti örülnétek ha a lányotok elmondná nektek? Vagy ha nem mondaná el és ....valahogy kiderülne.
Igaz nem vagyok anyuka (15 éves vagyok) de az egyik kedves válaszolónak: nem minden szülő olyan,hogy eléállsz és megbeszéled a dolgokat. Mert akkor jön a hiszti,az "ilyen gyereket neveltem" és az ordibálás. Anya hallani sem akar a fiúzásról a fiú barátaimhoz nem enged át délután! Egyszer engedett át majd mikor hazajöttem ilyen kérdéseket tett fel, na jó volt a randi? boldog vagy?
...
ebből kifolyólag én tuti nem mondanám el neki.
nem fogsz örülni, de tényleg fiatal vagy még a szexhez. mi lenne, ha nem rögtön azzal kezdenétek, hanem előtte petting egy ideig, megismernétek egymás testét, h mi jó a másiknak. szép lassan, fokozatosan, hogy a szex valódi élmény legyen.
nálunk kicsit vicces volt a szitu, de már másnap bejelentettem anyumnak, h lefeküdtem a sráccal, akiért régóta odavoltam, és örültem, h vele történt először. igaz, akkor már betöltöttem a 17et.
szóval ne siess, hidd el, nem maradsz ki semmiből.
ha látja anyud, h komolyodik a kapcsolat, akkor idővel egyre könnyebb lesz beszélni erről.
Nem sietünk el semmit....
Írtam hogy nem volt eddig semmi?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!