Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ver a feleségem. Mi tehetnék...

Ver a feleségem. Mi tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
Mindig is a kövér nőket szerettem, a feleségem is az:) Hosszú idő (3év) után feleségül vettem és összeköltöztünk:) Ez mind szép és jó volt egy darabig. Egy ideje, ha kiakad rám, akkor rögtön üt, ver:( Én egy vékony testalkatú férfi vagyok, tulajdonképpen esélyem sincs a feleségem ellen:( Járás alatt olyan kedves, megértő és türelmes nőt ismertem meg benne, most meg kibújt belőle a vadállat:( Mit tehetnék ellene? Van valami jó tanácsotok számomra? Nagyon szeretem, nem akarom elhagyni:( Előre is köszönöm a válaszokat!
2009. szept. 19. 13:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
65%

Én is vékony férfi vagyok, de nincs az a nagydarab nő akitől megijednék.

Menj el bokszolni, vagy tanulj küzdősportot.

Nőt nem illik megtűni, erre neveltek, de ha az életem a tét, akkor bizony ha az öklöm kevés, akkor egy széket törnék szét a hátán. De remélhetőleg, ez soha nem fog megtörténni.

Bocsánat, de más érdemi tippet nem tudok neked adni.

2009. szept. 19. 14:42
 12/20 anonim ***** válasza:
74%

szia,

szerintem itt az a legnagyobb probléma, hogy csorba esik a férfiasságodon. Gondolom, hogysoha nem ütnéd meg, hiszen Ő egy nő. a probléma csak az, hogy ő nem úgy vieslkedik mint egy nő. nyilván tisztában van az erőfölényével és ő akarja hordani a nadrágot-finoman szólva. Pedig mind tudjuk, hogy a férfiasság nem csupán erőben nyilvánul meg. alap, hogy férfi nőt, nem üt meg....mivel gyengébb, ezért ezférfiatlan viselkedsé lenne. viszont hogy is van ez a ti esetetekben? azt gondolom, hogy senkitől nem szép dolog, ha visszaél az erejével. Beszélj vele, hogy miért csinálja ezt. mit akar ezzel tudatosítani, a problémák megoldásának miért az erőszakot tartja, estleg milyen rossz élmény áll viselkedése mögött..ha nem javul, ne maradj vele, mert eléhg durván sérülni fog a személyiséged

2009. szept. 19. 14:42
 13/20 anonim ***** válasza:
51%

Legszívesebben azt mondanám, hogy verd meg te is, de abból csak baj lenne, mert a nőknek több joguk van mint a férfiaknak.

Hát igen, ha ez fordítva lenne, akkor már minden nő azt szajkózná, hogy az ilyet azonnal ott kell hagyni, mert ugyebár fordítva nem történhet meg.

Hol itt az egyenjogúság?

2009. szept. 19. 15:06
 14/20 anonim ***** válasza:
53%

Üsd le, mint a karót!

Mi az , hogy nőt nem lehet verni?

Abban a pillanatban, amint agresszív lesz, elveszti a nő a nemét.Onnan nem vonatkozik rá ez a lovagiassági szabály.

Tanulj, üsd le, aztán hagyd el.

Ha könyörög, nagy sokára visszafogadhatod. Egyszer. Talán csak elszaladt vele a ló.Lehet, hogy viccesnek találja.

Másrészt, ha te úgy viselkedsz, hogy arra nem lehet mást reagálni, mint ütni, hát, akkor magadra vess!

Egy nő

U.i. Tényleg..mind azt írják, beszélgess vele! Fordított esetben azt írnák, csomagolj ebben az órában! Hol itt az egyenjogúság?

2009. szept. 19. 15:12
 15/20 anonim ***** válasza:
61%

Szia!

Sztem ha ez így lenne, és én pasi lennék tutiszáz, hogy visszaütnék egy sallert és akárhogy is szeretném elköltöznék, hadd gondolkodjon. De van 1 gyanúm, hogy otthon ülsz és unatkozol. Nem értem, hogy ilyen esetben miért itt keresnél megoldást??

2009. szept. 19. 15:40
 16/20 anonim ***** válasza:
88%
Érdekes de nekem is volt annak idején egy ilyen barátnőm. Ha felidegesítette magát rögtön nekem esett. Többször előfordult hogy pofon próbált vágni, belém rúgott. Egy darabig tűrtem a dolgot de egyszer egy veszekedés közben miután már 3x rúgott belém illetve ütött meg elborult az agyam és adtam neki egy pofont. Nem túl nagyot csak akkorát hogy észhez térjen. Addig és azóta sem ütöttem meg nőt. Akkor sírva fakadt hogy Én hogy merem megütni mert ő csak egy gyenge nő. Utána többet nem ütött meg, igaz nemsokkal rá el is hagyott.
2009. szept. 19. 15:51
 17/20 anonim ***** válasza:
86%

„Minden igazi férfi veri az asszonyát. Aki jól ver, az jól szeret”

Ezt az édes kis idézetet most találtam. És hogy ki, kivel kapcsolatban nyilatkozta ezt? Nos nem más, mint Aristoteles Onassis Maria Callassal való viszonyában. Mit szóltok hozzá?

2009. szept. 19. 16:45
 18/20 anonim ***** válasza:
85%

Olyat keress, hogy a pénz olvasva, a férj verve jó :)

Innen jut eszembe, már bocs,de te vered? Mármint , KI...Elnézést, de az ilyen "Makrancos Kata" komoly férfit kíván az ágyba. Nem csak összekenyed. Elnézést, nem vulgáris szeretnék lenni, de a probléma sokszor az ágyban gyökeredzik.

[link]

Ill. "Sörgyári capricció"

2009. szept. 19. 17:17
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Igaz nő vagyok, de ha engem valaki megütne...vagy visszaütnék, vagy otthagynám. Talán még az első alkalom megbocsáthato, mert vannak "balesetek"... de ha folyamatosan vadállattá változik, el kell gondolkodni a szakemberi segítségen. Mivel azt írtad hogy fontos neked...

Bár ahogy magamat ismerem a szakemberre nem kerüle sor, mert szedném össze a cuccomat aztán mennék is el. Elgondolkoznék azon hogy miért is ütött meg? Aki szeret, meg sem probálna megütni!! Gondolom a mindennapi stressz hozza ki belőle vagy nem tom. Kell valami levezető tevékenység neki...Küldd el edzőterembe :)...Nem csak a felesleges energiáit vezeti le, de izmosodik is egy kicsit :)

2009. szept. 19. 18:31
 20/20 anonim ***** válasza:

Baseball ütő????

Viccet félretéve. NE hagyd magad, üss vissza. Ha meglátszik a nyoma, fel is jelentheted. Egyébként egy ilyennel tuti nem élnék együtt, az első pofonnál koccolnék!

2009. szept. 20. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!