Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ver a feleségem. Mi tehetnék...

Ver a feleségem. Mi tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
Mindig is a kövér nőket szerettem, a feleségem is az:) Hosszú idő (3év) után feleségül vettem és összeköltöztünk:) Ez mind szép és jó volt egy darabig. Egy ideje, ha kiakad rám, akkor rögtön üt, ver:( Én egy vékony testalkatú férfi vagyok, tulajdonképpen esélyem sincs a feleségem ellen:( Járás alatt olyan kedves, megértő és türelmes nőt ismertem meg benne, most meg kibújt belőle a vadállat:( Mit tehetnék ellene? Van valami jó tanácsotok számomra? Nagyon szeretem, nem akarom elhagyni:( Előre is köszönöm a válaszokat!
2009. szept. 19. 13:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
'tiszta' pillanataiban tudja,hogy nem jó, amit csinál? mert akkor elmehetnétek pszcihológushoz, vagy párterapeutához. ha végképp nem működik,akkor bármennyire is fájdalmas, hagyd el,ha nem akarsz így élni...
2009. szept. 19. 13:35
 2/20 anonim ***** válasza:
93%
Brutál...mindenképpen beszéld meg vele.Mondd el neki,hogy Téged ez mennyire bánt.Mondd meg neki,hogy szereted,de ha nem szokik le róla,akkor különvállnak az útjaitok.Jobb ötletem nincs:(
2009. szept. 19. 13:36
 3/20 anonim ***** válasza:
96%
Párterápiát próbáljátok ki. Persze ez csak akkor lehetséges, ha ő is szeretne változtatni. Vagy elmehetsz a családsegítőbe is, tudnak ajánlani, tanácsolni egy pár dolgot.
2009. szept. 19. 13:37
 4/20 anonim ***** válasza:
36%

Azért mert valaki kövér, nem azt jelenti hogy erős is, főleg nem egy nőnél.

Amúgy meg jó nagy kamu a kérdés.... :D azért próbálkozásnak nem rossz.

2009. szept. 19. 13:38
 5/20 anonim ***** válasza:
69%
Gyúrjál egy adagot és verd le mint vak a poharat hadd tanuljon
2009. szept. 19. 13:42
 6/20 anonim ***** válasza:
76%

Itt a bizonyíték, hogy a leggizdább gizdák is igencsak tudnak olyat ütni hogy a másik földre kerül...:

http://www.youtube.com/watch?v=xc_bdzW6dRQ

2009. szept. 19. 13:50
 7/20 anonim ***** válasza:
93%

Nemrég olvastam erről egy újságban. Ez egy elég gyakori, de sajnos nem normális jelenség. Mikor nyugiban van meg kell vele beszélni, hogy saját maga és persze a Te testi épséged érdekében menjetek el szakemberhez. Ugyanis ez egy olyan betegsé, amit ha nem kezelnek magától nem múlik el, hanem sokkal rosszabb lesz. Addig is mikor rájön a hoppáré nehogy visszaüss, inkább menekülj, mert ha megütnéd még rosszabb lenne.

Remélem sikerül megoldani a problémát és meg tudjátok menteni a házasságotokat.

2009. szept. 19. 13:50
 8/20 anonim ***** válasza:
89%
Volt egy nőismerősöm, akit a férje vert. Okkal, ok nélkül, vagyis ha olyan kedve támadt. Éveken át panaszkodott, addig csak tűrt. Egyszer azt tanácsoltuk neki, hogy ne hunyászkodjon meg, mint eddig, hanem üssön vissza. Ez a módszer bevált. A férje egészen elképedt a bátorságán, azon túl sohasem bántotta többet.
2009. szept. 19. 13:51
 9/20 anonim ***** válasza:
57%
Milyen ffi vagy te, hogy ezt eltűröd? ha ennyire anyámasszonykatonája nyúlbéla vagy, hogy ezt hagyod, akkor tudod mit, meg is érdemled. de szerintem kamu a kérdés, ennyire nem lehet valaki lúzer.
2009. szept. 19. 14:05
 10/20 anonim ***** válasza:
81%

Nem biztos, hogy kamu a kérdés, nekem is van egy ilyen házaspár ismerősöm, ráadásul a nő nevetve szokta társaságban mesélni, hogy püföli a férjét...

Szerintem ez beteges dolog, az is, amit a feleséged csinál, de az is, hogy tűröd.

2009. szept. 19. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!