Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti mit szólnátok, ha...

Lányok! Ti mit szólnátok, ha a férjetek eltitkolná, hogy tetoválást csináltatott délelőtt?

Figyelt kérdés
Férjem (2 éve az), elment reggel, azt mondta ebédre hazaér. Fél12kor megérkezett, láttam hogy a világos pólóján véres foltok vannak. Magyarázatot követeltem, azt hittem megtámadták. Közben csak tetoválást csináltatott. Nem elleneztem volna, de nem az a normális, ha előtte szól?
2009. szept. 19. 12:47
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
100%
Ez a szőnyeges tényleg elég durva, de sokan nem értik, hogy nem engedélyről volt szó, hanem arról, hogy szól, hogy "hello, megyek és csináltatok egy tetoválást." ez szerintem igazán elvárható egy házasságban.
2009. szept. 19. 20:17
 42/54 anonim ***** válasza:
66%

Idióta a kérdező, kb. a második kommentjéből kiderült.

14:28-asnak üzenem,hogy szar lehet az élete, ha egyiküknek sincs privát szférája. Az ilyen nők miatt bánják meg a férfiak a házasságot. meg olyanok miatt is,mint az idióta, arrogáns, becstelen kérdező.

Milyen undormány dolog már a férjedet a szőnyegre küldeni, mert nem kért engedélyt? Mondjuk ha a pasi meg tűri, akkor meg is érdemli.

neked a férjed a tulajdonod, szánalmas vagy, ebből az derül ki hogy valójában egy nulla vagy...nélküle, meg annyi sem lennél. Kár volt beléd eddig a normális válasz.

2009. szept. 19. 20:35
 43/54 anonim ***** válasza:
100%
lehet, hogy én értettem csak félre az utolsó kommented???? Légyszi tisztázd már, hogy azért nem alszik melletted két hétig, hogy ne koszolja össze az ágyat, amíg begyógyul a tetkó, vagy te "tiltottad" ki onnan, mert nem beszélte meg veled?
2009. szept. 19. 20:43
 44/54 anonim ***** válasza:
100%

20:43-as: azért annyira nem koszokhatja össze az ágyat a nem begyógyult tetoválás, meg ma már minden háztartásban van mosógép!

Ha ezt eltüri a férj, akkor megérdemli, hogy ilyen növel kelljen együtt élnie, de attól meg nagyon sajnálatra méltó.

2009. szept. 19. 20:48
 45/54 anonim ***** válasza:
75%
En tutira kirohogtem volna, hogy tenyleg ennyire fostos, hogy azt hiszi megettem volna meg kora reggel ha bejelenti?!
2009. szept. 19. 21:11
 46/54 anonim ***** válasza:
62%
hát szerintem az a durva hogy a haverjaival biztos megbeszélte előre
2009. szept. 19. 23:29
 47/54 anonim ***** válasza:
100%

Ne uralkodj senkin.

Ne hagyd, hogy rajtad uralkodjanak.

Ez két fontos szabály házasságban is. Nem értem miért vagy úgy kiakadva a tetoválás miatt. Nem a te bőrödre ment a játék!:) Örülj neki, dícsérd meg, mondd, hogy belevaló gyerek, aki ilyen csináltat magának. Nem uralkodhatsz a házastársadon.

2009. szept. 20. 00:36
 48/54 anonim ***** válasza:
100%
Ez akkora 1 fa..ság,minek kéne a földön aludnia?nekem is van tetkóm 2hónapja csináltattam a másodikat ami a csípőcsontomól megy fel majdnem a lapockámig.A páromnak is van 7db és nem sérültem be mikor elment és megcsináltatta,nem nekem kell,h tettszen hanem neki az ő bőre nem az enyém mindenkinek más az ízlése.
2009. szept. 20. 01:01
 49/54 anonim válasza:
100%
Szerintem az utolsó hozzászólás nem volt komoly, csak piszkálták páran, hogy miért akadt ki, és ezért írta:D Komolyan írtátok páran, hogy ezt nem kell megbeszélni, és csöppet sem lennétek kiakadva ezen? Én kiakadnék rajta az tuti:D Akkor sem örülnék ennek az egésznek, ha tetszene a tetkó:)
2009. szept. 20. 08:11
 50/54 A kérdező kommentje:

Nem én tiltottam ki az ágyból, ő nem hajlandó az ágyban aludni, mert "nem akarja összekoszolni". Kanapénk nincs, ezért választotta a szőnyegen alvást.

Mondtam neki, hogy rakunk le törülközőt, plédet, vagy valamit, ő nem hajlandó mellém feküdni míg fáj neki.

2009. szept. 20. 08:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!