Mit csinálnátok a helyemben? Egész délelőtt főztem a páromnak, erre ő hazaállít és közli hogy nem éhes, mert nemrég evett meg 2 hamburgert.
Feltudnék robbanni. Feleslegesen keltem fel hajnalban, mentem piacra és főztem egész délelőtt.
A kedvencét főztem, húslevest és pörköltet. Csináltam neki meglepetésként piskótát, de még azt sem kóstolja meg.
Ilyenkor annyira feleslegesnek érzem magam. :(
Ja és soha nem panaszkodott a főztömre. 23N
Ja és persze vigyorog, hogy "Hoztam neked is 2 hamburgert."
1 éve élünk együtt, minden szombaton főzök. Persze változatosan, mindig azt amit megbeszélünk.
Semmit. Örülj neki hogy egyáltalán hazament.
Nálam is volt régen, hogy többször a kedvében próbáltam járni, erre tuti hogy hazatelefonált, hogy bocsi, de megiszik egy sört a haverokkal.
Valamint ez az ő meglepetése lett volna, nem? Nem a tiéd, tehát miért te vagy csalódott. Majd eszik vacsorára.
Megbeszéltük reggel, hogy ma főzök (mint minden szombaton).
Ha tudja hogy főtt étel várja itthon, minek megy be a mekibe hamburgerért??
"Semmit. Örülj neki hogy egyáltalán hazament. "
Látszik, hogy még nagyon gyerekes a gondolkodásod. Miért ne jönne haza?
Hétköznap dolgozom suli mellett, így nincs időm főzni.
Tehát még arra sem lehet fogni, hogy unja a főztömet.
Hát, ez nem volt jól "lekommunikálva"!
Ha megbeszéltétek, hogy ebédet készítesz, akkor elég tapintatlan dolog volt részéről, de ha nem, akkor ne lihegd túl, csak megéhezett. (de gondolt Rád és hozott neked is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!