Mit csinálnátok a helyemben? Egész délelőtt főztem a páromnak, erre ő hazaállít és közli hogy nem éhes, mert nemrég evett meg 2 hamburgert.
Feltudnék robbanni. Feleslegesen keltem fel hajnalban, mentem piacra és főztem egész délelőtt.
A kedvencét főztem, húslevest és pörköltet. Csináltam neki meglepetésként piskótát, de még azt sem kóstolja meg.
Ilyenkor annyira feleslegesnek érzem magam. :(
Ja és soha nem panaszkodott a főztömre. 23N
Én elmennék otthonról és vinném a kaját is. Főleg ha tudta,hogy főzöl, mert mindig szoktál főzni szombatonként. Ez nagyon figyelmetlen és sértő dolog lenne nekem.
Ahova van lehetőséged menj el, barátnő,család, rokonok...elviszed az ételt és megeszed velük.
Akkor szerintem el fog gondolkodni.
én ilyen vagyok és ebben a helyzetben én ezt tenném. De tudom,hogy a barátom utánam jönne, mondjuk nem is csinálna ilyent az biztos. Esetleg azt, hogy megmondanám neki,hogy következőnek vagy főz ő,vagy senki.És kb 3-4 hétig nem főznék.
Valami ilyesmit csinálnék,de tuti hogy sírva fakadnék,ha ilyent mondana nekem,hogy evett már 2 hamburgert!
Miért baj, hogy megkívánt hazafelé egy hamburgert?
Ha nem rendszeresen csinálja ezt, csak most egyszer előfordult, hát istenem...
Biztos nem direkt akart kiszúrni veled.
Ilyen miatt ne verd már ki a balhét. Rendben, reggel megbeszéltétek, hogy főzöl, de nem az ilyen rutinok ölik meg a kapcsolatot? Hogy ha a pár egyik tagja eltér a TERVtől, akkor világvége van.
Egyébként meg majd pár órával később fog enni, nagy ügy. Lány létemre nem lakok jól két McDonald's-os hamburgerrel, úgyhogy simán bevágja majd a kaját. Pláne a finom husilevest meg pörit.
23/L
Az hogy 1 óra múlva éhes lesz, nem nagyon érdekel.
Ha semmibe veszi a fáradozásomat, akkor ne várja el hogy főzzek neki.
Egyébként nem egy tiniről beszélünk, hanem egy 28 éves férfiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!