Mit csinálnátok a helyemben? Egész délelőtt főztem a páromnak, erre ő hazaállít és közli hogy nem éhes, mert nemrég evett meg 2 hamburgert.
Feltudnék robbanni. Feleslegesen keltem fel hajnalban, mentem piacra és főztem egész délelőtt.
A kedvencét főztem, húslevest és pörköltet. Csináltam neki meglepetésként piskótát, de még azt sem kóstolja meg.
Ilyenkor annyira feleslegesnek érzem magam. :(
Ja és soha nem panaszkodott a főztömre. 23N
14.31-es vagyok és nálam önérzetesebb, büszkébb nő nem sok van, csak egészen máson van nálam a hangsúly, mint pl egy ebéden (ettől függetlenül minden nap van meleg étel az asztalunkon, csak nálam nem téma). Nekem pl nem lehet hazudozni, velem nem lehet alakoskodni, nem lehet tiszteletlenül beszélni a gyerekeimnek sem, a páromnak sem. Soha nem voltam csicska, nem is leszek, de a páromból sem szeretnék azt csinálni. Engem pl nem lehet megcsalni, aki ezt teszi, repül. Nem lehet pl a szabad mozgásomban korlátozni. Tudom, hol vannak a korlátok egy normális kapcsolatban, ezért magamra is, a páromra is érvényesnek tartom.
Más kérdés, ha pl arra kérne a párom, hogy főzzek egy ünnepi ebédet, mert vendégeket hívott, aztán elfelejtene hazajönni, akkor megnézhetné magát, de ha én szabad akaratomból megteszek valamit, amit ő nem kért és ezért esetleg nem hálás azonnal, az már az én problémám lenne, nem az övé.
A kérdező kommentje:
Hétköznap dolgozom suli mellett, így nincs időm főzni.
Előző válaszoló, a Kérdező gondolom egyetemre jár, plusz dolgozik, nem egy főállású háziasszony, akinek "kötelessége" mindennap főzni a pasira. Miért kéne? Dolgozik, tanul és még a pasit is szolgálja ki? Örüljön a pasi, hogy egy héten egyszer kap főtt kaját. Ha nem tudja megbecsülni, ráönteném a fejére a kaját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!