Mit csinálnátok a helyemben? Egész délelőtt főztem a páromnak, erre ő hazaállít és közli hogy nem éhes, mert nemrég evett meg 2 hamburgert.
Feltudnék robbanni. Feleslegesen keltem fel hajnalban, mentem piacra és főztem egész délelőtt.
A kedvencét főztem, húslevest és pörköltet. Csináltam neki meglepetésként piskótát, de még azt sem kóstolja meg.
Ilyenkor annyira feleslegesnek érzem magam. :(
Ja és soha nem panaszkodott a főztömre. 23N
Lehet az oka feledékenység is, egyszerűen kiment a fejéből, hogy főzöl (vagy azt hitte, hogy péntek van, és nem szombat, vagy csak már automatikusan vette a hamburgert, mint a többi hétköznap). Ha nem szándékosan vette semmibe az egész délelőtti fáradozásosat, akkor az a minimum, hogy mélységesen bocsánatért esedezzen, és szabadkozzon, hogy milyen hülye volt, mert elfelejtette, és együtt kitalálnátok, hogy most mi legyen? Megeszitek vasárnap, lefagyasztjátok, áthívjátok a haverokat, stb..
Ha viszont a hamburger vásárlás pillanatában tisztában volt azzal, hogy főzöl, és arra sem volt képes, hogy felhívjon, és megbeszélje veled, hogy ő most inkább hamburgert kíván, nem lenne -e probléma, ha azt enne, és a kajával meg ez meg ez legyen? Szóval ha szándékos volt, és nem szólt neked erről előre, akkor egy igazi tróger!
Biztos vagyok benne, hogy a kapcsolat során számos apró dolog miatti összekülönbözés lesz még, ami előbb-utóbb váláshoz vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!