Lányok! Ti mit szólnátok, ha a férjetek eltitkolná, hogy tetoválást csináltatott délelőtt?
Az ő bőre, miért kéne engedélyt kérnie?
Lehet, hogy csak hirtelen felindulásból csináltatta.
Ki lehet akadni mindenen, de szerintem vannak dolgok amiért nem érdemesek.
(Én se jelentettem be neki amikor vörösre festettem a hajam)
Nem, nonfiguratív minta van a hátán.
Azért egy hajfestést ne hasonlítsunk egy tetováláshoz!!!
szia!
Én elmentem tegnap a kiskocsmába és leittam magam. Nem szóltam a férjemnek, mi köze hozzá, szomjas voltam, naés? Na jó, töredelmesen bevallom, nem szeretek kiskocsmákba járni és alkoholt is nagyon ritkán iszom, de kellett egy sarkalatos példa. Mert bizony egy házasság arról is szól, hogy megbeszélnek egymással mindent a felek.Ez a kommunikáció.
Szerintem nem kell hogy ilyesmit előre bejelentsen.
olyasmit kell előre bejelenti ami a kapcsolatra is kihat...
Nem gondolom, hogy egy tetkó kihat. Hadd legyen már meg mindenkinek a privát szférája.
Csomó nő nem veszi észre hogy az ilyen kötelező bejelentések meg megbeszélések meg véleménykérések miatt érzi egy férfi, hogy pórázon van tartva és menekül majd később el.
27/N
inkább ez zavarjon, mint mikor majd elhagy a rövid póráz miatt, de te tudod, akaratoskodj csak...
nem az anyja vagy és ő nem kisgyerek hogy minden szart bejelentsen neked, csak mert a felesége vagy.
Engem is zavarna.
Nem a tetkó, legyen, ha akar, de azért jól esne, ha megbeszélné velem, hogy mit szeretne, mit tervez. Nem azért, hogy keresztül húzzam a vágyait, hanem, mert egy pár vagyunk, nem két idegen, aki nem oszt meg egymással semmit.
Én mindig megbeszélem párommal, hogy mit szeretnék, és ő is elmondja nekem a vágyait, és ahol tudunk, segítünk egymásnak.
Pl. hajfestés, mi lenne jó nekem, és valamiben kiegyezünk, ami mindkettőnknek jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!