Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti mit szólnátok, ha...

Lányok! Ti mit szólnátok, ha a férjetek eltitkolná, hogy tetoválást csináltatott délelőtt?

Figyelt kérdés
Férjem (2 éve az), elment reggel, azt mondta ebédre hazaér. Fél12kor megérkezett, láttam hogy a világos pólóján véres foltok vannak. Magyarázatot követeltem, azt hittem megtámadták. Közben csak tetoválást csináltatott. Nem elleneztem volna, de nem az a normális, ha előtte szól?
2009. szept. 19. 12:47
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:
Csak nem értem, miért kellett ezt eltitkolnia!
2009. szept. 19. 13:33
 22/54 anonim ***** válasza:
80%
Engem zavarna, ha nem mondaná el. A barátom nagyon jól tudja, hogy nem szeretem a tetoválást, mégis elmondta, én pedig elkísértem, ott voltam vele, segítettem neki, mert egy pár vagyunk. Én nagyon kiakadnék a helyedben, ez azért nem egy olyan dolog, hogy majd elmúlik 2 hét múlva. Azt nem tartom valószínűnek, hogy hirtelen felindulásból csinálta, mert a legtöbb tetoválónál (a normálisabbaknál legalábbis biztos) minimum 1-2 hónapos várólista van. Ahova a barátom megy a következőt csináltatni, oda múlt héten kértünk időpontot, és áprilisra tudtak adni.
2009. szept. 19. 13:33
 23/54 anonim ***** válasza:
91%

Énis úgy gondolom, mint cigány jósnő, ha pl.pasim hazajön egy új tetkóval, akkor azt mondom magamban oké akkor én sem kell hogy szóljak, ha mondjuk kopaszra vágatom a hajam.

Az ilyen dolgokon kalibrálható be, hogy mi az ami tényleg fontos és megbeszélés kérdése, mi pedig jelentéktelen. Egy tetkót is le lehet már szedetni és a haj is visszanő.

És legalább nem mentünk egymás agyára, hanem tudom, hogy akármit teszek, ő támogat és úgy is szeret, hisz önmagamért szeret és én is azt szeretem benne amilyen. Egy tetkó nem tudna kiborítani.

Ha ellenben a hátam mögött szerelmes lenn másba és arról nem szólnak, azt már igen erősen zokon venném. Ilyemiért viszont szólni kell....tetkó..hahh...látom nem sok problámátok volt még az életbe, hogy ez ekkora nagy ügy.

Mondjuk ne is legyen, mert szar a világ.

2009. szept. 19. 13:36
 24/54 anonim ***** válasza:
83%

Eszem eldobom. Már évek óta együtt vannak, EGY PÁR (állítólag), aztán ennyit se bírnak előre megbeszélni és szerintetek ez normális???

Én a hajfestést is megbeszélem a párommal. Ugyanis neki akarok tetszeni és ha vörösre festetném, de ő berzenkedik ellene, akkor nem lesz vörös!!! Ugyanis ő a párom, akit szeretek és ezért az egymást érintő dolgainkat megbeszéljük. Ha azt kéri, festessem vörösre a körmömet és van hozzá kedvem, akkor vörös lesz. Ha nincs, akkor azt megmondom neki és nem lesz vörös (egy darabig). De MEGBESZÉLJÜK, könyörgöm! Ahogy azt is, mi legyen az ebéd, ha ő is eszik belőle...

Különben nem együtt, csak egymás mellett éltek.

Spontaneitás a Bora-bora repjegy, nem egy tetoválás!

2009. szept. 19. 13:41
 25/54 anonim ***** válasza:
73%

Én megértelek titeket, de ti egyszerűen nem akarjátok azt megérteni, hogy semmi, de semmi privát szféra nincs?

Mi az amiben ti nők egyedül döntötök? hogy always vagy carefree tampont vegyetek? mert az baromi kevés ahhoz, hogy valaki önálló legyen. és akkor mikor egyedül maradtok (neadj isten) rájöttök, hogy teljesen elvesztettétek magatokat és egyedül nem is bírtok meglenni. Épp ezért. Semmi önállóság nincs bennetek.

Tegyük fel, pasim ma beállít egy sárkánnyal a hátán, megnézem jó-e ( én nem tetetnék magamra pl), azt konstatálnám magamban, hogy ő baja. De attól még én ugyanúgy fogom szeretni a páromat, mert rakatott egy tetkót, és ő is engem, mert vörös helyett mondjuk feketére festem a hajam, mert úgy szeretjük egymást ahogy vagyunk.

De különbözősek vagyunk, nektek így jó , nekem így, de egy tuti, én pasim nincs kötve, nincsenek kötelezettségek, minden legyen természetes, történjen úgy ahogy történnie kell. Egyet kértem tőle, ha van más az életében szóljon, ennyi. Aztán tőlem azt csinál a bőrével, amit akar, meg a hajával, meg a ruháival... nem kérünk egymástól engedélyeket, talán ettől is ennyire harmónikus a kapcsolatunk. Hiába kötném keretek közé, minél jobban szorítasz valamit annál jobban kicsúszik.. ezek a pasik is előbb utóbb menekülni fognak. Felnőtt emberek, az anyjuktól sem kell engedélyt kérniük egy tetkóra, vagy "véleményt" kérni, nemhogy pont a társuktól, aki elvileg mindenhogy szereti őket.

Az ha a párotok magától megy oda véleményt kérni, na akkor tényleg kiváncsi a véleményetekre, egyéb esetben csak kötelező protokoll.

2009. szept. 19. 13:50
 26/54 anonim ***** válasza:
88%

Biztos meg akart lepni. Vagy azt gondolta, hogy elleneznéd.

Nincs ebben semmi rossz, lehet hogy tényleg téged akart meglepni és az elég rosszul jön le, ha te ezért lehurrogod.

Mondd meg neki, hogy tetszik meg minden, de legközelebb, ha ilyet akar, akkor örülnél, ha szólna. Ha pedig meg akar lepni, akkor vigyen el vacsizni! :)

2009. szept. 19. 13:57
 27/54 anonim ***** válasza:
82%

Na, pont itt a bibi.

A páros hölgytagja elvárja, hogy megkérdezzék a véleményét előtte, ahogy ő is megkérdezi a párja véleményét. A páros másik fele pedig nem így gondolja.

Én a véleménykérős vagyok. És a párom is. Ez egy harmonikus kapcsolat.

Kedves válaszoló, te nem vagy véleménykérős, nem is várod el, harmonikus a kapcsolatod.

De ha két különböző típusú ember van együtt, az nem lesz harmonikus. Az egyik ezt szeretné, a másik azt. Aztán ebből folyamatos problémák vannak/lesznek.

2009. szept. 19. 14:01
 28/54 anonim ***** válasza:
100%
Így van, de alkalmazkodni lehet. Pl. ez nem egy eget rengető dolog, hogy ilyesmiért nem szólt, és ha a csaj nem kezdi el cseszegetni az ilyesmik miatt, lehet nekik is harmónikus kapcsolatuk. Kompromisszum. Azért mert én mindenről beszámolok neki, nem várhatom el, hogy ő is ilyen legyen, úgy fogadom el amilyen.
2009. szept. 19. 14:07
 29/54 anonim ***** válasza:
70%

Kedves kérdező. Az a baj, hogy már a kérdésedben úgy írod, hogy "eltitkolná". Mintha direkt a hátad mögött, kifejezetten aljas szándékkal csináltatta volna a tetoválást.

Nem jósolok nektek hosszú kapcsolatot, ha te egy ilyen esetet eltitkolásnak fogsz fel.

2009. szept. 19. 14:20
 30/54 anonim ***** válasza:
75%
Elég érdekes véleményeket olvasni. Szerintem teljesen normális hogy ez ember közli ezt a párjával. Egy házasságban nincs intim szféra és saját test. Egy tetoválás pláne nem hasonlítható egy hajfestéshez. Aki nő létére pedig kocsmázik és leissza magát nem alkosson véleményt. Max a Mónika show-ba való.
2009. szept. 19. 14:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!