Lányok! Ti mit szólnátok, ha a férjetek eltitkolná, hogy tetoválást csináltatott délelőtt?
Teljesen egyetértek veled, nekem is nagyon szarul esett volna, ha előtte nem szól. Itt nem arról van szó, hogy engedélyt kell kérnie, de jó lett volna ha előtte tájékoztat.
Ráadásul egy tetoválás elég drága mulattság és hacsak nem vagytok külön kasszán, azt is illett volna megbeszélni, hogy vajon most van-e rá megfelelő anyagi keret.
Istenem! Az utolsó véleménnyel egyetértek , odáig, hogy egy nő ne igya le a magát... Tudtam hogy birka a példa, mert az ember csak odáig olvas, ameddig az első gondolat be nem ugrik a fejébe. Hát odaírtam utána, hogy nem járok kocsmába és nagyon ritkán iszom, de kellett ez a sarkítás a lényeg miatt...:D
Nade. Ez a 21. század tényleg nagyon modern a kapcsolatok terén és megosztó, van akinek "természetes" hogy beszámol ezekről a dolgokról, más meg ezt a privát szféra megsértésének tekinti ha a társa beleszól ilyenekbe. Sztem az első lehetőség már csak azért is jobb, mert a túlzott szabadságból, meg bizalomból lesz az, hogy egy férfi elszokik otthonról. Ne így legyen, de egy harmonikus (pár)kapcsolat alapja az őszinteség, illetve az , hogy mindent meg lehet beszélni. Nem utólag, hanem előtte is!
én sem beszéltem meg a férjemmel sem a piercingem sem azt hogy a hosszú hajam rövidre vágattam. 2 éve szülinapomra kaptam tőle egy orrpiercinget. De nekem a köldökbe is tetszett. pedzegettem neki, hogy majd szeretnék és ennyibe maradtunk. Aztán egyszer elmentem dolgozni, és tök erős késztetést éreztem, hogy szurassak magamnak egyet. Úgyhogy felmentem a piercingeshez és megcsináltattam.
A rövid hajat nem szereti, sosem szerette. Akárhányszor felhoztam neki a dolgot, mindig azt mondta, hogy le ne vágassam, mert azt nem szereti. De én meg találtam egy olyan frizurát, ami nagyon megtetszett és a megkérdezése nélkül levágattam rövidre. Egy szót sem szólt, nem balhézott, hogy miért nem beszéltem meg vele, sőt még tetszett is neki. Azóta azt nem akarja, hogy visszanövesszem...
Fekete volt a hajam évek óta, de már szerettem volna barnát. Na ez sem tetszett neki, mert ő inkább vöröset akart. Az esküvőnk előtt két nappal elmentem a fodrászhoz leszívattam a fekete hajam és barnára festettem. Ezt sem beszéltem meg vele. Nálunk érdekes ebből soha nem volt probléma. És bármit meg tudunk beszélni, nem erről van szó, de amikor tök hírtelen jön valami, hogy ezt most meg kell tennem, akkor nem azzal vagyok elfoglalva, hogy úgymond engedélyt kérjek, hanem, hogy megvalósítsam a dolgot. Nem értem miért kell ebből ügyet csinálni. Gondolom előtte azért beszéltetek róla, hogy Ő ezt szeretné, és sztem akkor Te elmondtad neki, hogy nem zavar téged, vagy ha jól gondolom tudja, hogy nem vagy a tetkók ellen. Legközelebb te is csináltass egyet ami tetszik, ennyi.
Nem veszekedtem vele, csak elmondtam neki, hogy rosszul esett, hogy ezt eltitkolta. Most nem az ágyunkban fog aludni2 hétig, hanem a szőnyegen, 2 régi törülközőn, aminek nem árt, ha összekoszolja. Sok dologról le kell most mondania/mondanunk mert ő hazaállít egy tetkóval. Rendben, nem veszekszem vele, de mivel ez elég sokáig fáj, csak szenved. Teljesen belázasodott, most vett be 2 Algopirynt.
Ha felébred, rákérdezek, hogy tényleg megérte, hogy eltitkolja előlem? Legalább 2 hétig nem alszunk együtt, mert ő úgy gondolta hirtelen, hogy tetkót akar! mellesleg ismerem már annyira, 1 hét múlva azt fogja mondani, hogy megbánta.
na várj! Miért kéne két hétig a szőnyegen aludni? Az ágyra nem lehet a két régi törülközőt leteríteni? Ez így tök sántít. Az én férjem tavaly csináltatott egyet, ami jó nagy volt, befedi a feélkarját hátul a fél lapockáját és elől a fél mellkasát. Eszébe sem jutott az, hogy ezért nem mellettem alszik. Pedig neki is minden baja volt tőle. De ha egy házasságban erre a dologa nem jut eszetekbe jobb megoldás a szőnyegnél, akkor ott már baj van.
Aztán lehet lepontozni, ha nem tetszik a válaszom!
Szerintem nem sokáig lesz már a férjed - EZ A FELHÁBORITÓ, ha amiatt, hogy valamire nem kér engedélyt, a szönyegen kell aludnia.
Itt már többször volt olyan kérdés, hogy mitöl lesz jó és tartós egy házasság: hát attól biztos nem, ha mindenkinek (vagy az egyiknek) meg kellene mint egyénnek szünni, meg hogy a z egyik (legtöbbször a feleség) elkezdi a másikat kontrollálni meg mindenbe beleszólni.
Csak azért szurkolok, hogy a következö kérsésed az legyen, hogy "miért hagyott el a férjem"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!