Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti mit szólnátok, ha...

Lányok! Ti mit szólnátok, ha a férjetek eltitkolná, hogy tetoválást csináltatott délelőtt?

Figyelt kérdés
Férjem (2 éve az), elment reggel, azt mondta ebédre hazaér. Fél12kor megérkezett, láttam hogy a világos pólóján véres foltok vannak. Magyarázatot követeltem, azt hittem megtámadták. Közben csak tetoválást csináltatott. Nem elleneztem volna, de nem az a normális, ha előtte szól?
2009. szept. 19. 12:47
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem a visszafordíthatatlan (legalábbis gyorsan nem visszafordítható, pl. átöltözés) külső változásokat meg kell beszélni ELŐRE a párunkkal - elsősorban hajlevágatásra gondolok, de akár a tetkó is ilyen. MOndjuk én a tetkón ha jól néz ki és nekem is tetszik, nem akadnék ki annyira, mint egy hajlevágatáson (ha tegyük fel, kedvesemnek hosszú a haja és ez tetszik nekem) - de szólhatott volna Neked, ez tény.
2009. szept. 19. 13:11
 12/54 anonim ***** válasza:
100%
és a privát szféra hogy érvényesül? Akkor egy férjezett vagy feleséggel rendelkező egyén már nem is lehet spontán, nem csinálhat ilyesmit?
2009. szept. 19. 13:13
 13/54 A kérdező kommentje:
Tetszik a tetkó, mert szépen megcsinálta a srác neki, meg jó helyre is rakta, nem is kicsi, nem is túl nagy. De ha elmondja, elkísértem volna, esetleg én is választottam volna egyet magamnak.
2009. szept. 19. 13:14
 14/54 A kérdező kommentje:
Azért a tetoválás csináltatása nem esik bele a privát szférába.
2009. szept. 19. 13:15
 15/54 anonim ***** válasza:
100%
Én elgondolkodnék azon, mit cseszek el, ha a férjem ilyen egészen általános dolgot eltitkol előlem.. talán kevesebbet kéne házsártoskodnod..
2009. szept. 19. 13:15
 16/54 A kérdező kommentje:

Nem vagyok egy házisárkány. Ha az lennék, valószínűleg nem vett volna el, vagy rég elhagyott volna. Nem? :D

[link]

ez pl. nagyon tetszik!

2009. szept. 19. 13:17
 17/54 anonim ***** válasza:
71%

dehogy nem vagy házisárkány.

Felrakatott egy jó kis tetkót, te meg baszakszol hogy miért nem szólt, hogy te is csináltass egyet ( önzőség). téged nem is a tetkó zavar. Azt sem tudod már mi zavar. Házisárkány.

2009. szept. 19. 13:19
 18/54 A kérdező kommentje:

Büszke lehetsz magadra, hogy a monitor elöl te ezt meg tudod állapítani.

Mintha csak egy c. jósnő lennél..:D

2009. szept. 19. 13:23
 19/54 anonim ***** válasza:
58%

Mondjuk ha két darab repjeggyel állított volna be, ami Bora-borára szól, azért nem pattogtál volna, mert te is benne vagy. De ha csak magának akar egy kis szirszar örömöt az már óriási nagy baj.

Nemtudom, milyen izgalmi szinten lehetnek azok kapcsolatai akik feszt minden előre bejelentenek és megbeszélnek. Minden spontaneitás nélkül.

Amúgy a válaszaidból egyértelműen kiderül, hogy állsz a kérdéshez, nem kell cigány jósnőnek lenni hozzá.

2009. szept. 19. 13:26
 20/54 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem pedig jogos ameglátás, hogy szólhatott volna. Engedélykérés és megbeszélés, értesítés közt van különbség. És ha tetszik, és szeretnél, nyugodtan csináltass magadnak Te is egyet ! ;)
2009. szept. 19. 13:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!