Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! A ti párotok mennyire...

Lányok! A ti párotok mennyire trehány?

Figyelt kérdés
2009. szept. 18. 21:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem rendes, mindent helyrerak, a ruháira nagyon igényes. Mondjuk, van 1-2 fura dolga, ha főz, akkor utána nem mosogat el, hanem mindent be a mosogatógépbe! Hamutartóval együtt a pörköltes edényt :D Utána meg ablaktisztitóval mossa le a konyhapultot.. szóval vannak fura dolgai, de szeretem, rendes :)
2009. szept. 19. 00:13
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsés vagyok,hogy rendszerető a párom.Nagyon igényes és ha valami nem is tetszene, meg lehet vele beszélni.Nem büdi a lába,fogat mos és a szennyes tartóba rakja a ruháit.Szerencsém van azért is ,mert rend és tisztaság mániás az anyukája így jól megnevelte a fiát,nekem nem sok maradt:D
2009. szept. 19. 09:36
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem az, tisztaság-, és rendmániás.
2009. szept. 19. 12:43
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
eléggé. Néha rászólok, de úgyse változik semmi. De azért imádom őt.
2009. szept. 20. 13:37
 25/25 anonim ***** válasza:

Én is csajszi vagyok! De ha nekem ilyen trehány lenne a pasim, amiket itt leírtatok, én kidobnám! Sőt megutálnám!!!!

Ez kihasználás és a másik csicskáztatása.

Szóval nekem egy ilyen kapcsolatnak nem lenne jövője.

Oké, ne legyen tisztaságmániás, de ezeket elvárom:

-segít a háztartási munkákban

-rendet tart maga körül

- a szennyes a szennyes tartóba kerül!!!

-kajálás után elteszi a mosatlant!

-nem koszol össze semmit!

Én már ott vagyok inkább legyen tisztaságmániás, mert akkor legalább nem kell utána gürizni, de trehányt nem tűrném! Bele sem tudnék szeretni. Gyors lenne a kiábrándulás.

Kedves kérdező!

Látom téged ez nagyon zavar! Ha nem akar életed végéig ügyeletes csicska lenni, vezess be házi szabályt! Mondd meg neki, nem vagy senkinek sem a csicskája!

Ha nem bírod, előbb-utóbb szakítás lesz belőle, mert úgy látom, sz@arik a te érzéseidre!Eléggé egoista is.

Szerintem, hagyd ezt a pasit, ha hajthatatlan, hidd el, kutyából nem lesz szalonna.

2009. szept. 20. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!