Lányok! A ti párotok mennyire trehány?
kiegeszitem: almas kessel pl mar nem lehet vagni mondjuk egy szelet sajtot, azt higienikusan meg kell mosni:D...meg a csapot is megmossa mielott kezet mos :)) nem lehet semmit elsietni, mindig minden a megfelelo idoben kell tortenjen...cipon nem lehet egy porszemcse azt azonnal mosni kell :))
stb stb most eszembe sem jut... igazabol ezekkel a bogaraival egyutt szeretem, de neha annyiura annyira idegesito tud lenni :)
:D foglalkozási ártalom :)
Én is így vagyok vele, hogy nagyon szeretm, de néha elviselhetetlen :( :)
:) egyszer voltam egy Varga Peter eloadason es azt mondta havalakit szeretunk a budos labaval egyutt kell szeretnunk :D mert hiaba valtoztatjuk meg (pl mosatjuk minden nap 2x) eskuvo utan ugyanolyan budos lesz a laba (mert nem fog ezzel torodni mar) :D igy vagy egyuttelunk a gondolattal, hogy budos a laba es beletorodunk, vagy valtoztatni kell:P
csak eszembe jutott hirtelen :) sok turelmet Neked, es legyetek nagyon boldogok:)
a masik veglet baratnoje :) (elozo)
A férjem:
- mindig leveszi a cipőjét mielőtt bejön.
- nagyon kényes a tisztaságára, sokszor mos fogat, fürdik naponta többször.
- nem pakol el maga után.
- a ruháit szétdobálja, ha én nem teszem el.
- nem talál meg semmit magától csak ha felforgatja az egész szobát.
- nem mosogat el, ha nem kérem meg, még ha látja is, hogy áll halomban az edény.
Szóval félig trehány, félig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!