Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! A ti párotok mennyire...

Lányok! A ti párotok mennyire trehány?

Figyelt kérdés
2009. szept. 18. 21:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pasi melletted a büdös életben nem fog megváltozni. Hagyd ott, talán ráébred.
2009. szept. 18. 22:52
 12/25 A kérdező kommentje:
Valahogy úgy vagyok vele, mint a 22.41 es hozzászóló, hogy kiakadok, de aztán megbékélek..Volt már ebből veszekedés, a fog, meg a lábmosás miatt, és annyi lett az eredmény, hogy "úgy csinálsz, mintha egy undorító, büdós disznó lennék"...Ha többször szólok, meg már megemelem a hangom, akkor megcsinálja, de szerintem ez egy alapvető dolog, aminek nem kellenetémának lenni..:(
2009. szept. 18. 22:58
 13/25 A kérdező kommentje:
Meg van, hogy hazajön, és elalszik az ágyon keresztben, akkor sem mos lábat, én meg majd lefordulok a székről a számítógép előtt,párszor már levettem a zokniját, miközben aludt, néha az a reakció, hogy így majd lefagy a lába :S...Istenem....
2009. szept. 18. 23:00
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az en parom tisztasagmanias, szoval ilyen tekintetben inkabb az megy az agyamra! Naponta 2x-3x tusol minimum, aztan ezenkivul labat mos ha kell, ha nem...az edenyt mindig kivixolja, mosogat...ha takarit akkor egy pihenek sem szabad maradnia...szappannal mossa a kezet mindig, fel egeszen konyekig, meg akkor is ha csak mondjuk almat evett...fogmosas sem marad el soha...a ruhan egy vizcsepp nyoma sem lehet...sokszor mar raszolok, hogy legyen mar eleg, pedig nem vagyok en sem igenytelen vagy ilyensmi...
2009. szept. 18. 23:04
 15/25 A kérdező kommentje:
:) elhiszem, hogy ez is idegesítő :D Nem műtős véletlenül?:)
2009. szept. 18. 23:09
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
nem epp mutos, de orvosira jar :P :))
2009. szept. 18. 23:11
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

kiegeszitem: almas kessel pl mar nem lehet vagni mondjuk egy szelet sajtot, azt higienikusan meg kell mosni:D...meg a csapot is megmossa mielott kezet mos :)) nem lehet semmit elsietni, mindig minden a megfelelo idoben kell tortenjen...cipon nem lehet egy porszemcse azt azonnal mosni kell :))

stb stb most eszembe sem jut... igazabol ezekkel a bogaraival egyutt szeretem, de neha annyiura annyira idegesito tud lenni :)

2009. szept. 18. 23:14
 18/25 A kérdező kommentje:

:D foglalkozási ártalom :)

Én is így vagyok vele, hogy nagyon szeretm, de néha elviselhetetlen :( :)

2009. szept. 18. 23:20
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

:) egyszer voltam egy Varga Peter eloadason es azt mondta havalakit szeretunk a budos labaval egyutt kell szeretnunk :D mert hiaba valtoztatjuk meg (pl mosatjuk minden nap 2x) eskuvo utan ugyanolyan budos lesz a laba (mert nem fog ezzel torodni mar) :D igy vagy egyuttelunk a gondolattal, hogy budos a laba es beletorodunk, vagy valtoztatni kell:P

csak eszembe jutott hirtelen :) sok turelmet Neked, es legyetek nagyon boldogok:)

a masik veglet baratnoje :) (elozo)

2009. szept. 18. 23:25
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

A férjem:

- mindig leveszi a cipőjét mielőtt bejön.

- nagyon kényes a tisztaságára, sokszor mos fogat, fürdik naponta többször.

- nem pakol el maga után.

- a ruháit szétdobálja, ha én nem teszem el.

- nem talál meg semmit magától csak ha felforgatja az egész szobát.

- nem mosogat el, ha nem kérem meg, még ha látja is, hogy áll halomban az edény.

Szóval félig trehány, félig nem.

2009. szept. 18. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!