Lányok! A ti párotok mennyire trehány?
Az én párom rendmániás =)
én meg művész =) és rendetlen =)
de lassan alkalmazkodok hozzá. de ő is hozzám =) =)
Akkor leírom, hogy az enyém milyewn :)
-Bejön kinti cipővel a szobába, mire mondom, hogy "most ezt miért, meg akkor minek takarítottam" ,válasz:Neeem koszos...
-Hazajön, (borzasztó lábszaga van) mondom, hogy "ez szörnyű, mossár már lábat légyszi", válasz:Én nem érzem...
-Néha "elfelejt" fogat mosni este, ha szóvá teszem veszekedés lesz belőle, meg sértődés, hogy én nem értem meg, hogy fáradt...
-Ha evett az asztalon hagyja a moatlant..
hirtelen ennyi jut eszembe, de lehet lesz még :S
Hat erre tuti lezuznam a ferjemet!
Mondjuk neki az az elso, hogy kiugrik a cipobol es megy labatmosni, pedig nem is budos neki.
Ha nem annyira ehes meg le is furdik egybol.
Engem abba amit leirtal az zavar inkabb, hogy raszolsz es az a reakcioja ami!
Tehat flegma, es eszebe sincsen alkalmazkodni.
Velem nem jarna jol en helyreraknam az tuti!
Ja, igen, és váltig állítja, hogy miattam van rendetlenség, mert én rendetlen vagyok...
Hiába mondom szépen, csúnyán..mindíg tud valamit, hogy most éppen miért neki van igaza..., hogy jajj, majd mindjárt elrakom azt az egy tányért (persze én hamarabb fogom elrakni)
A másik meg, hogy valami miatt..ez a fogmosás, ez nagyon rosszul esik, kértem, hogy legalább tiszteljen már meg azzal, hogy megmossa, mert úgy szeretem, ha tiszta a szája, olyan jó érzés..mintha nem is mondtam volna...valahogy nem szeretek csókolózni vele, mert nem büdös a szája, de ez bennem van mindig tudat alatt..
Az én férjem is trehányka, de alakítható. Nagyon rossz szokásokat hozott otthonról. Aztán az előző kapcsolatában is furcsa dolgok voltak. Pld. elmondta, hogy ők az asszonykájával csak reggel zuhanyoztak le, amikor munkába indultak. Nekem kb. fél évembe telt míg ráneveltem, hogy este tisztán és illatosan feküdjön mellém.
A szennyes ruháját rendszeresen az ágy mellé dobta le. Ma már beviszi a fürdőszobába, de még mindig csak a szennyestartó tetejére dobja fel és nem teszi bele. De legalább már eljutott a szennyestartóig. :-)
Semmilyen házimunkát nem végez, így nem hagyja ott az edényt, mert nem főz, de még meg sem melegít önállóan semmit. Ha nem együtt eszünk, akkor a koszos edényt otthagyja, ahol éppen evett. Újságot a WC-n olvas, így a földön szanaszét hevernek különböző napilapok. Ha korábban készül el, mint ahogy munkába kellene indulni, akkor vasalt ingben fekszik végig a nappaliban a bőrülőn. A csaptelep és minden körülötte csupa fogkrém... Sorolhatnám még, de én mindezekkel együtt nagyon szeretem őt. Néha úgy érzem magam, mint egy cseléd, kiakadok rendesen, de aztán megbékélek. Nélküle üres volna az életem.
Nem csodalom, hogy erre is ki vay kadva.
Hat mi lenne ha jelzes ertekkel, nem is tenned meg!
Ne csokolozz vele!
Aztan, ha nem veszi eszre magat...
Ertem ezt ugy, ha basszus nem tudsz eleg fontos lenni a palinak ahhoz, ilyen apro dolgokon valtoztasson, akkor konyorgom lepj tovabb!!!!!!!!!!!
Mert nem, akkor viszont nem lesz jobb.
Ha most nem kesobb sem! Mert rohadt kenyelmes lesz illetve mar az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!