Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti a szép élet, pénz miatt...

Ti a szép élet, pénz miatt tűrnétek a férjeteknek, hogy van külön élete?

Figyelt kérdés
Ha a férjé a ház amiben éltek, ő jól keres (600at), ti nem (150et). Így megvan minden nektek is, a gyerekeknek is. Amúgy azon kívül hogy megcsal más baj nincs vele (oké tudom hogy ez elég nagy dolog), amúgy tisztelettel bánik veled, nem szól bele semmibe, a gyerekért is rajong, minden idilli lenne "csak" félrejár. Elvileg titokban, de azért ezt egy nő tudja. És szerintem a férj is tisztában van vele hogy ez nem titok. Talán még megvan a szerelem szikrája mindkét félben, de ő egyszerűen ilyen (mindig ilyen volt, csak most jött elő a házasság alatt)

2013. márc. 28. 11:06
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
78%

Nekem 2 dolog jutott eszembe, és remélem nem haragszol meg nagyon érte.

Az egyik, hogy lehet rendben a szexuális életetek ha ő félre jár. És hogy tudsz a másik nő után odafeküdni mellé.Ezt sosem értettem és remélem nem is fogom.ű

A másik ami eszembe jutott hogy te sem vagy különb a hivatásosoknál, mert te is pénzért fekszel le vele. Bár a hivatásosok legalább felvállalják.

2013. márc. 28. 15:32
 62/67 anonim ***** válasza:
Megbeszélni sem tudtok semmit?
2013. márc. 28. 17:59
 63/67 anonim ***** válasza:
100%

Hozzá sem mennék ilyen emberhez.

Ki tudja, mit visz haza neked? A gumi megvéd, de nem mindentől (gondolj bele, rengeteg nemibaj terjed orális szexszel is).

2013. márc. 28. 19:50
 64/67 anonim ***** válasza:
100%

"Ha én boldog tudnék lenni, akkor mit éreznének, de komolyan?"

A puszta tényt, hogy nálatok ez így megy. Mint írtam, ettől még nem feltétlen sérülnek rögtön, de a minta ott lesz, és később, fiatalkorukban majd okozhat zavart, csalódást, ha máshol mást tapasztalnak.

Ráadásul nekem valami azt súgja, hogy Te így nem vagy boldog. Már ahogy írod, "ha én boldog lennék"... árulkodik. Beteg légkör lenne. Egy csendesen lebonyolított válást sokkal inkább kibírnak, mint a hosszú évekig efféle titkokkal terhelt otthoni légkört. De a te dolgod, te felelősséged, mit teszel. Csak leírom.

2013. márc. 29. 12:26
 65/67 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én decemberben raktam ki a párom.

3 gyermekünk van, a legkisebb 7 hónapos, 3 volt mikor kiderült nője van. 600 ezret keres ő is, nekem kb 110 a bevételem.

Mégsem tudtam elviselni a tényt, hogy pénteken a nővel panziózott, szombston meg velem.........

Inkánn küszködök egyedül.,..

2013. márc. 29. 18:37
 66/67 anonim ***** válasza:
12%

Meg mindig nem ertem mi az oka amiert ferejar mit kap ott meg amit otthon nem?

Na ezt meseld el es tegyel rola otthon keg jobb legyen mint mashol.

Ha kepes vagy igy vele maradni akkor kepes legyel kicsit tobbre az agyban is kis izgalomra extrara faggasd mi a fantaziaja es teljesisd.

Akkor nem fog ferejarni problema megoldva.

Gyerekeket lepasszolod nagymama babysitter es randizol a ferjeddel es szexel vele ugy igazabol dogossen.ettol majd meglepodik

2013. márc. 29. 18:52
 67/67 anonim ***** válasza:

Ha szeretünk valakit, nem lépünk félre, a párod nem szerelmes beléd, nem hiszem, hogy egy szerelmes ember félrelépne. Ha neked jó, hogy nem szeretnek, akkor élj így. Én nem élnék. Egyértelmű, hogy a pénz miatt vagy vele, ez nem szép élet, ahogy írtad. És igen, oka van, hogy félrelép. Itt csak saját magadnak magyarázod a válaszaiddal, hogy milyen kedves veled, meg hasonlók. De, mégis félrelép. Amit kívülről ad, nem biztos, hogy belül is úgy gondolja. Simán megjátsza magát szerintem, hogy figyel rád. Nem tűrném el. Egy házasságban ez nem normális. Olyan meg nincs, hogy mindig ilyen volt és most a házasság alatt jött elő. Ha mindig ilyen, akkor MINDIG ilyen, ki tudja, lehet hogy folyamatosan csal, már a házasság óta. Ha szeretnél kényelmesen élni, akkor maradj vele, ne magyarázd be magadnak a szépet, az semmire se jó.

Ahogy már le is írták, ha a párod ilyen, akkor előbb-utóbb valaki fiatalabb átveszi majd a helyet!

2013. márc. 31. 11:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!