Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti a szép élet, pénz miatt...

Ti a szép élet, pénz miatt tűrnétek a férjeteknek, hogy van külön élete?

Figyelt kérdés
Ha a férjé a ház amiben éltek, ő jól keres (600at), ti nem (150et). Így megvan minden nektek is, a gyerekeknek is. Amúgy azon kívül hogy megcsal más baj nincs vele (oké tudom hogy ez elég nagy dolog), amúgy tisztelettel bánik veled, nem szól bele semmibe, a gyerekért is rajong, minden idilli lenne "csak" félrejár. Elvileg titokban, de azért ezt egy nő tudja. És szerintem a férj is tisztában van vele hogy ez nem titok. Talán még megvan a szerelem szikrája mindkét félben, de ő egyszerűen ilyen (mindig ilyen volt, csak most jött elő a házasság alatt)

2013. márc. 28. 11:06
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 A kérdező kommentje:

A gyerektartásként szerintem 100 körül adna. (ezt bővebben nem akarom taglalni, ennyi ha járna) És nincs hova menjek, ez kb. a lakhatást fedezné. Szóval pénzügyileg annyira nem állnék jól.

Nem mondtam hogy nem zavar a dolog, egyébként nem gondolkodnék rajta. Csak nem tudom mennyire lenne fair a gyerekkel szemben, hogy nem családban nőnek fel. A pénzügyi része csak egy része a kérdésnek (bár fordított keresetekkel lehet nem gondolkodnék ennyit)

2013. márc. 28. 11:19
 12/67 anonim válasza:
68%
NEM!!!! Próbálnék a helyedben megállni a saját lábamon. Egy kapcsolatban, házasságban nem megengedett dolog - szerintem - , hogy a párom félrelép, lehet, hogy csak én gondolom így. Utáltam világ életemben, ha férfitól függök anyagilag. Ha az én férjem félre járna, kivágnám, mint papírmacskát. Undorodnék tőle.Nem bírnék még egy ágyban feküdni sem vele. Nem hinném,hogy azzal áltatom magam,hogy "ő ilyen". Ez nem mentség. Ha szereted, s úgy érzed, akkor tűrd, s vess magadra, ha a józan eszed felülkerekedik ezen, az jó. Sokkal különb férfiak vannak a világon, miért akarsz egy ilyen mellett - aki ezek szerint téged semmibe nem néz, nem szeret - leragadni? Nézd önmagad, mit szeretnél? Vele akarod leélni az életed?
2013. márc. 28. 11:22
 13/67 anonim ***** válasza:
62%
A valóságban a nők elfogadnák ezt a helyzetet. Hangsúlyozom a valóságban és nem itt az online berkekben.
2013. márc. 28. 11:26
 14/67 anonim ***** válasza:
95%
Nekem mindig is az önbecsülésem,a büszkeségem volt az első.Én egy kis albérletben is ellaknék,csak a becsületemen ne gázoljon át senki.Szóval képtelen lennék így élni.
2013. márc. 28. 11:26
 15/67 anonim ***** válasza:
100%
Én semmiképp nem maradnék vele!
2013. márc. 28. 11:28
 16/67 A kérdező kommentje:

Ettől jobban nem tudok tőle függetlenedni anyagilag. Van megtakarított pénzem, de az nem elég egy külön lakásra. Ha lenne akkor lehet válnék.

A nem anyagi részébe pedig beletartozik, hogy amúgy jó embernek tartom, szeretem amilyen, szeretem ahogy a gyereket szereti, ahogy velük bánik, vagy ahogy velem (a megcsalást leszámítva) ahogy tényleg része az életünknek. Nagyon sok ismerősömnél látom, hogy bár -tudtommal- nem járnak félre, de idegesebb típusúak, vagy nem veszik ki a részüket a gyerekek körül. Ha innen nézem, akkor legalább a férjemmel csak nekem vannak gondjaim, amúgy jó családapa. Ezeket értettem a "szép élet" alatt, nem a pénzt. Az csak egy dolog. A többit is próbálok figyelembe venni. Ugyanakkor néha megőrjít, hogy nem tudom hogy éppen hol van, miért kell más nő is.

2013. márc. 28. 11:29
 17/67 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt így nem bírnám, nekem nem működne. Én inkább élek úgy, hogy kicsit össze kell húzni magunkat, de egy igazi társsal, szerető családi környezetben. De ez én vagyok. Nem mondom, hogy másnál sem működhet, neked kell tudnod, te érzed.
2013. márc. 28. 11:34
 18/67 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te már eldöntötted mi a fontosabb. Nem mondom, hogy rosszul, nem tudom mit tennék a helyedben. Hiába mondom most azt, hogy én otthagynám, mert nem vagyok a helyedben (vagy nem tudok róla:))

Úgy érzem hogy köztünk megvan a hűség, ez nagyon fontos nekem, de mi amúgy sem élünk sok pénzből, így lehet még egyszer nem választanám a pénztelenséget.

2013. márc. 28. 11:36
 19/67 anonim ***** válasza:
87%
Én is ismerek ilyen házasságot, babyszitterkedek időnként náluk. Amíg mind a ketten hűségesek voltak egymáshoz, folyton veszekedtek, annak ellenére, hogy szerették egymást. A nő elégedetlen volt a szexuális életükkel, a pasi meg nem értette, hogy mi nem felel meg a nőnek. Aztán egyszer elkezdett a nő félre járni, utána a pasi is. Soha nem beszéltek erről, de mind a ketten tudták, egyfajta nyílt titok volt az egész, sőt a család egy része is tudja. De igazából senkit nem zavar. Jó látni, ahogy közös programokat csinálnak, amiket azelőtt alig, egyáltalán nincs veszekedés. Jó a szexuális életük is, azt a kevés pluszt, amire igényt tartanak megkapják máshol. Én nem gondolom, hogy olyan rossz lenne ez az egész, azt sokkal rosszabb volt látni, amikor a két kisgyerek előtt veszekedtek. Így boldogok, mindenük megvan és a gyerekek is egy boldog családban nőnek fel.
2013. márc. 28. 11:36
 20/67 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy szerintem amúgy mi is jól megvagyunk. Ha rossz apa lenne, vagy velem bánna máshogy akkor elhagynám. De így nem tudom olyan rossznak látni.

Tudom hogy nekem kell eldöntenem, mindenki más. Ha annyira el akartam volna hagyni akkor már megtettem volna. Viszont zavarni tényleg zavar, de lehet idővel nem fog. Ennél "nyitottabb" házasságra nem vágyok, vagyis nem akarok félrejárni. Lehet ez van akkor ha nem teljesen egyező két ember szexuális igénye. Szeretném ha amúgy működne a házasságunk, csak besavanyodni sem szeretnék. Még most nem vagyok, de nem tudhatom, hogy nem leszek pár éven belül az. Akkor pedig tényleg többet árt ez a családnak, mint használ az hogy jól megvagyunk együtt.

2013. márc. 28. 11:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!