Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti a szép élet, pénz miatt...

Ti a szép élet, pénz miatt tűrnétek a férjeteknek, hogy van külön élete?

Figyelt kérdés
Ha a férjé a ház amiben éltek, ő jól keres (600at), ti nem (150et). Így megvan minden nektek is, a gyerekeknek is. Amúgy azon kívül hogy megcsal más baj nincs vele (oké tudom hogy ez elég nagy dolog), amúgy tisztelettel bánik veled, nem szól bele semmibe, a gyerekért is rajong, minden idilli lenne "csak" félrejár. Elvileg titokban, de azért ezt egy nő tudja. És szerintem a férj is tisztában van vele hogy ez nem titok. Talán még megvan a szerelem szikrája mindkét félben, de ő egyszerűen ilyen (mindig ilyen volt, csak most jött elő a házasság alatt)

2013. márc. 28. 11:06
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
100%
Az a gond, hogy nem feltétlen most sérülnek. Most nyilván az a legfőbb, hogy Anya anyaként, Apa apaként jelen legyen. Majd akkor, amikor fiatal felnőttként próbálnak saját társas kapcsolataikban bodlogulni, és a tőletek átvett értékrend sehogysem illeszkedik a környezetéhez (mert az ő párjuk mondjuk hűséget várna, a gyerekednek meg természetes, hogy a "szex az csak szex, a kapcsolat attól még működhet", vagy épp ő okoz csalódást azzal, ha lefekszik valkaivel, akivel nem gondol komolyabban semmit), akkor fog sérülni.
2013. márc. 28. 13:37
 52/67 A kérdező kommentje:
Ne várd, hogy megmagyarázzam. Ha szeretsz és ismersz valakit akkor tudod. Úgy ahogy ha kimész a házból és érzékeled a meleg. Max még egy ideig nem törődsz vele és magadon tartod a kabátot míg meg nem sülsz. De már az elején tudod hogy meleg van. Nem tudom mennyire jó hasonlat.. Tudja az ember és kész. Ugyanúgy ahogy tudod hogy szerelmes vagy, annak sincs külső jele, csak belső dolog. Vannak rajta is belső jelek, nem kell ehhez parfüm, vagy hotelszámla vagy akármi lebuktató dolog.
2013. márc. 28. 13:41
 53/67 A kérdező kommentje:
De miből gondolná azt, hogy a szex az csak szex? ha nem lát/hall tőlünk semmit. Ennyi erővel a férjem sem így nőtt fel.
2013. márc. 28. 13:42
 54/67 anonim ***** válasza:
100%
De csak mondj egy dolgot,amiből látod. Csak 1et,igazán érdekel engem is. Ha lefekszik veled,kedves hozzád,azt mondod boldogok vagytok,akkor miből látod? M akkor lehet,h engem is megcsal a férjem,csak nem tudom mit kell figyelembe venni.
2013. márc. 28. 14:06
 55/67 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a férjed hogy nőtt fel, arról sok fogalmad neked sem lehet. Hogy az ő szülei közt az ő kiskorában mi történt, mi nem, arról pláne.

A gyerek le fogja venni előbb-utóbb, hogy apa átjár valahova, és ott az a "bizonyos felnőttek dolga" történik.

Szép lassan beeszi magát a fejébe, hogy ezt lehet csinálni így. Ennyi.

Az a baj, hogy te kizárólag a tudatos részével számolsz az emberi (gyermeki) elmének, pedig gyerekkorban a korlátozott mennyiségű tapasztalatok híján kevésbé tudatos, értő szemlélő a kicsi, sokkal inkább a tudatalattijába tárolja a meg nem értett infokat. Aztán 20 év múlva bekerül egy helyzetbe, és alkalmazza a beivódott mintát. Az egész gyereknevelés sajnos sokkal nehezebb és bonyolultabb, mint azt gondolnánk.

2013. márc. 28. 14:10
 56/67 A kérdező kommentje:

Belenézek a szemébe és látom. Nem ugyanolyan "tisztasággal" néz vissza, nem úgy csókol meg ha hazajön, akármi. Nem tiszta a lelkiismerete.

De nekem mindig volt egy ilyen "harmadik szemem" tudtam, hogy terhes vagyok, tudtam, hogy apukám beteg, pedig nem akarták még hogy tudjam, éreztem azt is mikor vannak már az utolsó napjai.

Lehet ez egy nagyon rossz tulajdonságom, de egyszerűen fogékony vagyok a másik rezdüléseire.

2013. márc. 28. 14:11
 57/67 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy bonyolult a gyerekek lelki világa. Ezért kellene magamban tisztázni a dolgokat. Ha én nem tudom elfogadni a helyzetet akkor azt érezni fogják rajtam, hogy nincs minden rendben. De ha magammal elfogadtatnám akkor már szerintem nem lenne mit érezniük. Persze lehet tévedek
2013. márc. 28. 14:19
 58/67 anonim ***** válasza:
100%
Te magad írod le a saját élményed arról, hogy rájössz a terhességre, rájössz a családban betegségre, rájössz mindenre! Hogy lehetsz ennyire süket és vak, hogy nem érted, a gyereked ugyanígy van ezzel?! Mindent lát, érez, elraktároz!
2013. márc. 28. 14:21
 59/67 A kérdező kommentje:

Az más szerintem. Teljesen más dolgok. Nekik nem kell ilyen minőségben is ismerniük minket. Ezt tényleg így hiszem. Ha én boldog tudnék lenni, akkor mit éreznének, de komolyan? Egy válással ugyanennyit sérülnének.

Nem tudom. Talán tényleg le kellene ülnünk és megbeszélni a férjemmel a dolgokat.

2013. márc. 28. 14:27
 60/67 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem értem, hogy miért tetted föl a kérdést. Szerintem te már döntöttél, kényelmes ez így neked.

Arról fogalmam sincs, hogy mit tennék a helyedben. Most a 22 éves fejemmel úgy gondolom, hogy szakítanék/elválnék. Viszont ki tudja, hogy 10 év múlva mit fogok gondolni.

Egy dolog biztos: ha neki jár, neked is. Szerintem nyugodtan elkezdhetsz nézelődni.;)

2013. márc. 28. 15:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!