Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti a szép élet, pénz miatt...

Ti a szép élet, pénz miatt tűrnétek a férjeteknek, hogy van külön élete?

Figyelt kérdés
Ha a férjé a ház amiben éltek, ő jól keres (600at), ti nem (150et). Így megvan minden nektek is, a gyerekeknek is. Amúgy azon kívül hogy megcsal más baj nincs vele (oké tudom hogy ez elég nagy dolog), amúgy tisztelettel bánik veled, nem szól bele semmibe, a gyerekért is rajong, minden idilli lenne "csak" félrejár. Elvileg titokban, de azért ezt egy nő tudja. És szerintem a férj is tisztában van vele hogy ez nem titok. Talán még megvan a szerelem szikrája mindkét félben, de ő egyszerűen ilyen (mindig ilyen volt, csak most jött elő a házasság alatt)

2013. márc. 28. 11:06
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tűrném. Mert nem kapcsolat nekem ez,megalázva érezném magam és nem bírnám elviselni...
2013. márc. 28. 11:46
 22/67 anonim ***** válasza:
100%
Számomra ez így megalázó lenne. Ne csak a jó háziasszonyt, a jó anyát, a gondos feleséget, hanem az odadó, szerető nőt is látnia kellene bennem. Ez utóbbira vágyik egy nő legjobban éppen úgy, mint ahogy a férfi is elvárja, hog férfiként tekintsenek rá. Nem tudnék úgy ágyba bújni vele, hogy ez motoszkáljon a fejemben és még az is, esetleg valamilyen betegséged hoz rám, vagy a családra. Ezt én nem tartanám fenntartható állapotnak. Elválnék, hiszen hosszú távra megmérgezné az életemet.
2013. márc. 28. 11:50
 23/67 anonim ***** válasza:
68%
Lehet majd "kinövi" ,egyszer majd ûgysem fog kelleni a nõknek, ha tèged nem zavar akkor kivárod ès kèsz. Minden fèrfi rájön, hogy minden luk egyforma csak más a körìtès.
2013. márc. 28. 11:53
 24/67 anonim ***** válasza:
100%
Az én önbecsülésem nem eladó. Sem házért, sem egy ilyen belül rothadó "idill"-ért.
2013. márc. 28. 11:55
 25/67 anonim ***** válasza:
100%

Ezt neked kell eldönteni.

Egy barátnőmék élnek így, illetve mindketten félrejárnak. Amikor megkérdezte tőlem még régen, hogy mit gondolok beszéljék e meg, mert tudja hogy a férjének is vannak más nők és neki is volt már másik pasi, kiröhögtem, hogy ne ugrasson már. Aztán leesett, hogy komolyan beszél :) Egyszerűen nem akartam elhinni, hogy a számomra "álompár" így él. Nem mondom hogy egyetértek velük, mert én nem tudnék azzal a tudattal vele lenni, lefeküdni vele, hogy tudom hogy mással is van. És én sem tudnék ránézni másik pasira. De ők jól megvannak így. Megbeszélték végül. Én amúgy azt mondom szeretik egymást. Csak én nem értem ezt a szerelmet:)

2013. márc. 28. 11:57
 26/67 anonim válasza:
100%
NEM!!! tűrném.
2013. márc. 28. 11:58
 27/67 anonim válasza:
72%
Az istenit! Mi nők, mi magunk felelünk sorsunkért. Aki balga, az tűrje. Férjemé a ház, amiben élek a gyerekeimmel? Most melyik sarokba sz... jak? Tedd jobbá az életed, ha nem vagy képes rá, tűrj. Tanulj, tanulj a hibáidból, s maradj ember. Ha neked így jó, akkor ámen. Soha nem tudnék elképzelni, sem eltűrni ilyen szitut a saját életemben. Segíts magadon, Isten is megsegít.
2013. márc. 28. 12:02
 28/67 A kérdező kommentje:

Én nem akarok félrejárni. Semmi pluszt nem kaptam mástól sem korábban (sőt) Nekem jó vele a szex, és heti kettő elég. Nincs velem semmi baj e téren, nem vagyok frigid, erre nekem is van igényem, de többre nincs. Lehet ebből a szempontból is "kényelmes", vagy csak már magamat győzködöm.

Biztos nem hoz haza semmit, azért nem idióta:) Velem is majdnem egy évbe telt mire letette a gumit, mással mindig úgy védekezett. E téren bízok benne.

2013. márc. 28. 12:03
 29/67 anonim ***** válasza:
87%
Ahhoz, hogy a rendszeres félrekettyintései felett szemet tudjak hunyni...nagyon kevés a fizetése...milliós nagysegrensű fizunál, már talán nem szólnék semmit.
2013. márc. 28. 12:04
 30/67 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy nem arról van szó, hogy "melyik sarokba szarjak" Soha nem volt közöttünk ilyen fajta gond, nem olyan típus. (és én sem hogy azt tűrjem) Sőt, mióta félrejár azóta még inkább próbál mindenféle mással kompenzálni. Bár erre nincs szükség, ez picit zavar. Emiatt gondolkodtam rajta, hogy beszéljünk róla, de amúgy nem akarok.
2013. márc. 28. 12:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!