Mit csináljak vele? Ha megverem abból se tanul
A nővérem ésa párja meg a gyerekük 1 éve költöztek hozzánk. 30 ezer ft-t kellett volna leadniuk,de nemadták sőt csak adóságot csináltak. időközbe szétmentek a sráccal,a twsóm munkanélküli lett,és még jobban nem tudott hozzájárulni a családi költságvetéshez,szintén továbbra is csak adósságokat halmozott fel. Én mióta dolgozom 40 ezer ft-ot plussz 11 ft-t kaja jegyet adok le,egy magamra. tesómnak most lesz munkája,és többet fog keersni mint én,meg nek van gyese,családi pótléka meg gyerektartása. igaz a gyes májusba lejár de még igy is sokkal több pénze lesz mint nekem valaha miután leadtam a pénzt itthon.
Mikor mondtuk neki anyuval h igenis adjon anynit mint én,40 et,meg amit 8 ezer ft- kaja jegyet kap azt is,akkor felháborodott h ő inkább mindennek fizeti az egy harmadát,és külön konyhán lesznek a gyerekkel.
Mondtuk,oké akkor legyen így. d nem tartja be a saját szabályait!
tegnap vettem 8db virslit,mert hasmenésem volt,és doki azt mondta ma már ehetek azt is. vacsorára ettem belőle kettőt,tesóm is csinált magának 2őt. megengedtem neki. Késöbb mikor kimentem konyhába látom h a virsliből már csak 3 db. ma reggel mikor felkeltem már csak 1 db volt!
Mit csináljak vele? ha szolok neki hőbörög h majd ha megkapja a fizut akkor vissza veszi,ja,de nekem most volt szükségem a virslire,nem majd 10-én! Minek pampog h külön konyhán van,ha nem tartja be?? Mit csináljak vele? verjem meg?
13:12-es te eltartanád a testvéred meg a gyerekét a saját házadban hónapokon, éveken át, úgy , hogy semmi pénzt nem rak le a tesó? Tehát mosol rá, fizeted rájuk a rezsit, a kaját, szó nélkül elmész dolgozni amíg ő meg a gyerek otthon van, mert tesókának nem füllik a foga a munkához?
Ez aztán szép család! Én kibaxnám mint macskát xarni! Engem úgy neveltek hogy az életben mindenért meg kell dolgozni, az ingyenélők hasztalan részei a társadalomnak, sem elviselni nem szabad, sem olyanná válni, a munka éltet, egzisztenciát ad, önértékelést, és jó kapcsolatokat szül! MI NEM VAGYUNK CIGÁNYOK ilyen egyszerü! A kérdező JÓL GONDOLKOZIK nehogymár még neki kelljen kinyalnia az ingyenélő testvérének a $seggét????
És nem a virslin ment a vita, kedves egyik hozzászóló, olvass már a sorok között és vedd le a szemellenzőt!!!!!!!!!!!!
nem tudjuk kirakni,mert csak most kezdett el dolgozni...eddig csak a gyes meg a családi meg a gyerektartás volt a jövedelme. meg aztán tekintettel vagyunk a gyerekre is,. tesóm csak ugy tidott most elmeni dolgozni h beválaltuk h reggelente ha ugy dolgozunk el visszük őt bölcsibe.
nem is azon a pár darab virslin van a hagsúly,de ő akar annyira külön kasszán lenni,és mgis felzabálja amit én a saját pénzemből vettem magamnak. Adtam is belőle,de a maradék ugy gondoltam jó lesz nekem holnapra. ugyse ehetek a főzelékből,mert hátha megint megfosat... na mindegy.
nem érzem fairnek h mi 1 évig eltartottuk őt,meg még a kisebb nagyobb adósságait kifizettük,aztán most meg igy különcködik...
13:08
Elnézést a stílusért, de ez már kiborít.
Rosszul volt, virslit vett magának, mert nem ehet a főttételből. Megosztotta(!) a testvérével, aki erre fel figyelembe sem véve őt, konkrétan felzabálta a beteg testvére elől. Melyik szót nem érted?
egyébként elmentem a boltba és megint vettem virslit,de a maradékot eldugtam a hűtőbe
aztán ha megjött melóból megkérdezem h akkor hogy is van ez a különcködés...
bár előre tudom h azt fogja mondani h majd fizukor vesz 1 kg-t vissza nekem mert meg ette azt a pár darabot. De nenek mnem jövő hónap 10-én kellett volna a virsli,hanem most reggel mert halál éhes voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!