Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én már 2 éve elváltam van 2...

Én már 2 éve elváltam van 2 gyerekem a fiam rosszul tanul s az exem el akarja venni tölem. Azt mondta a gyámügyre megy. Szerinted van esélye? Várom a választ

Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Hóhohó!Kedves exapuka!Az nem úgy megy, hogy csak úgy elvesszük a gyereket az édesanyától. Neked szögeztem a választ kedves kérdező, csak így indítottam. A gyámügy körüljárja a dolgot, mindkét félnél családlátogatás, terepszemle, hol lenne jobb a gyermeknek, sőt a gyermeket is kikérdezik ám. Nem kell egyből beijedni. Ha rosszul tanul a gyerek, gondolja, hogy őnálla majd jobban fog. Nem minden gyermek észkombájn, és akkor már usgyi el is kell venni az anyától. Na ne!
2011. márc. 6. 21:29
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudom milyen idős a gyerek, deha bizonyítani tudja, hogy nálad a gyerek nem fejlődik megfelelően,és ennek az oka nálad keresendő akkor van esélye.
2011. márc. 6. 21:30
 3/6 anonim ***** válasza:
81%

Ha erkolcstelen eletmodot folytatsz, vagy nem megfeleloen gondoskodsz a gyermekedrol, akkor igen.

Viszont csak azert, mert a gyermeked nem kituno tanulo, azert nem fogjak elvenni Toled.

Hiszen mar a valas is megviselte azt a gyermeket, s jelenleg ez a vita sem tesz jot a lelkivilaganak, de gondolom, hogy ezzel senki nem foglalkozik, csak az iskolai bizonyitvanynak az eredmenyevel,

de az, hogy nyugodtlegkort teremtsek annak a gyermeknek, hogy tudjon is odafigyelni arra amit olvas.

Ne vitazzatok elotte, mert nagyon megviseli lelkileg, s ne tudjon ezekrol a dolgokrol,

hiszen belul fel es szorong az a gyermek, es nem csoda, hogy a tanulas mar nem megy Neki.

2011. márc. 6. 21:33
 4/6 anonim ***** válasza:
71%
Talán a fiadnak hiányzik az apja,és ezért tanul rosszul. Egymással kellene normálisan megbeszélni a problémát.
2011. márc. 6. 21:38
 5/6 anonim ***** válasza:
27%
Na jól lepontozott valamelyik, szakadjon meg!Nem írtam semmi rosszat!
2011. márc. 6. 21:57
 6/6 anonim ***** válasza:
83%

elsőnek van igaza, ha keresetet indít akkor gyámügy "családlátogatást" tart, ami azt fedi amit az első írt.

- szal tőlem ment egy zöld kéz, és sztem azért hisztizett be vki, mert a szülők képtelenek elfogadni ha szemükfénye "nem egy észkombájn" és vki képes ezt kimondani... nem tudom kit áltatnak vele de mindegy...

2011. márc. 7. 02:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!