Én már 2 éve elváltam van 2 gyerekem a fiam rosszul tanul s az exem el akarja venni tölem. Azt mondta a gyámügyre megy. Szerinted van esélye? Várom a választ
Ha erkolcstelen eletmodot folytatsz, vagy nem megfeleloen gondoskodsz a gyermekedrol, akkor igen.
Viszont csak azert, mert a gyermeked nem kituno tanulo, azert nem fogjak elvenni Toled.
Hiszen mar a valas is megviselte azt a gyermeket, s jelenleg ez a vita sem tesz jot a lelkivilaganak, de gondolom, hogy ezzel senki nem foglalkozik, csak az iskolai bizonyitvanynak az eredmenyevel,
de az, hogy nyugodtlegkort teremtsek annak a gyermeknek, hogy tudjon is odafigyelni arra amit olvas.
Ne vitazzatok elotte, mert nagyon megviseli lelkileg, s ne tudjon ezekrol a dolgokrol,
hiszen belul fel es szorong az a gyermek, es nem csoda, hogy a tanulas mar nem megy Neki.
elsőnek van igaza, ha keresetet indít akkor gyámügy "családlátogatást" tart, ami azt fedi amit az első írt.
- szal tőlem ment egy zöld kéz, és sztem azért hisztizett be vki, mert a szülők képtelenek elfogadni ha szemükfénye "nem egy észkombájn" és vki képes ezt kimondani... nem tudom kit áltatnak vele de mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!