Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak vele? Ha megvere...

Mit csináljak vele? Ha megverem abból se tanul

Figyelt kérdés

A nővérem ésa párja meg a gyerekük 1 éve költöztek hozzánk. 30 ezer ft-t kellett volna leadniuk,de nemadták sőt csak adóságot csináltak. időközbe szétmentek a sráccal,a twsóm munkanélküli lett,és még jobban nem tudott hozzájárulni a családi költságvetéshez,szintén továbbra is csak adósságokat halmozott fel. Én mióta dolgozom 40 ezer ft-ot plussz 11 ft-t kaja jegyet adok le,egy magamra. tesómnak most lesz munkája,és többet fog keersni mint én,meg nek van gyese,családi pótléka meg gyerektartása. igaz a gyes májusba lejár de még igy is sokkal több pénze lesz mint nekem valaha miután leadtam a pénzt itthon.

Mikor mondtuk neki anyuval h igenis adjon anynit mint én,40 et,meg amit 8 ezer ft- kaja jegyet kap azt is,akkor felháborodott h ő inkább mindennek fizeti az egy harmadát,és külön konyhán lesznek a gyerekkel.

Mondtuk,oké akkor legyen így. d nem tartja be a saját szabályait!

tegnap vettem 8db virslit,mert hasmenésem volt,és doki azt mondta ma már ehetek azt is. vacsorára ettem belőle kettőt,tesóm is csinált magának 2őt. megengedtem neki. Késöbb mikor kimentem konyhába látom h a virsliből már csak 3 db. ma reggel mikor felkeltem már csak 1 db volt!

Mit csináljak vele? ha szolok neki hőbörög h majd ha megkapja a fizut akkor vissza veszi,ja,de nekem most volt szükségem a virslire,nem majd 10-én! Minek pampog h külön konyhán van,ha nem tartja be?? Mit csináljak vele? verjem meg?

2009. szept. 18. 12:39
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
77%
Költözz el! Felnőtt ember vagy saját keresettel. Minek viseled el ezt a helyzetet? Pakkolj és menj.
2009. szept. 18. 12:48
 2/32 A kérdező kommentje:
ha elmegyek akkor csak anyukámat hagyom a szarban,és azt meg nem akarom. Így is elég rossz
2009. szept. 18. 12:52
 3/32 anonim ***** válasza:
86%
Veréssel semmit az ég világon nem fogsz elérni. Mondjátok meg neki határozottan, hogy szálljon be ő is annyival a konyhapénzbe, ha nem hajlandó rá, akkor el lehet költözni.
2009. szept. 18. 12:54
 4/32 anonim ***** válasza:
90%

Megverni a nővéred? Remélem ezt nem komolyan írtad, mert megkérdőjeleznénk, hogy felnőtt vagy...

Máskülönben teljesen igazat adok neked, állj ki a véleményed mellett. Hozzatok egy olyan határozatot, amelyik teljesen igazságos, azzal a kikötéssel, hogy aki nem tartja be az repül. No akkor kifogásoljon majd.

2009. szept. 18. 12:59
 5/32 anonim ***** válasza:
78%
Ha nem akarsz elköltözni akkor állj már ki az igazadért az istenért! Állj oda és mondd meg neki hogyha nem száll be a költségekbe akkor garantálod neki hogy pokollá teszed az életét!!! És ha továbbiakban sem száll be akkor vedd fel a ruháit, turkálj a cuccai között, ne hagyd aludni éjjel, tedd a hajszálaidat a fogkeféjébe, áztasd el a cipőjét, kötekedj vele, bosszantsd ahogy csak tudod, és tudjon róla hogy mindezt azért kapja mert egy lusta, önző, irigy dög, amiért a családját sanyargatja a saját kényelméjért!!! ÁLLJ KI MAGATOKÉRT!!!!!
2009. szept. 18. 12:59
 6/32 anonim ***** válasza:
81%
Így van, vágj vissza! Edd meg te is a kajáját, vedd fel a ruháit, használd a tusfürdőjét, bármit, ami eszedbe jut. Ha pedig ezen felháborodik, akkor meg lehet neki mondani, hogy a viselkedéséből azt szűrted le, hogy akkor a továbbiakban minden közös, hiszen ő is megeszi a kaját amit vettél, stb.
2009. szept. 18. 13:03
 7/32 anonim ***** válasza:
61%
Egyetértek a 13:03-as válasszal. Egyébként ha a testvéred ennyire nem akar alkalmazkodni, meg ennyire centizgetné a hozzájárulását, akkor emlékeztetni kellene rá, hogy tulajdonképpen nem ő tesz nektek szívességet azzal, hogy ott lakik, hanem ti neki. Egyébkét miért nem költözik külön, ha már ilyen összeférhetetlen és még többet is keresne, mint pl. te?
2009. szept. 18. 13:07
 8/32 anonim ***** válasza:
73%
Azért nem kell épp eddig elmenni, szerintem. Ha nem ért a szép szóból, de még a hivatalosból se, akkor költözzön el. LEGYÉL SZIGORÚ!
2009. szept. 18. 13:08
 9/32 anonim ***** válasza:
22%
Virslin veszekedtek?Ne haragudj ,ez nem normális.Ne legyél írigy, szeressétek inkább egymást.Gondolom azért nem eszi ki a fél hűtőt.Pár darab virsliért nem kéne ekkora cirkuszt csinálni.
2009. szept. 18. 13:08
 10/32 anonim ***** válasza:
65%
Írjatok szabályzatot, amit mindenki alá kell írjon. Lehet hülyeségnek hangzik, de nálunk bevált.
2009. szept. 18. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!