Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne a véleményetek arról...

Mi lenne a véleményetek arról ha a párotok nem bírná kontrollálni az idegességét?

Figyelt kérdés

Ha nagyon felhúzza magát képes eldobni ami a kezében van pl.:borotva,flakon stb... Vagy belevág a falba, csapba stb...

Elképesztően zavar, hogy értékeket tesz tönrke ilyenkor meg persze ijesztő is... És kárt is tesz magában az ütéssel...

Ezerszer mondtam neki, hogy ne csinálja, de ilyenkor teljesen átkattan és nem tudja magát leállítani, kontrollálhatatlan... Kiabál...

Bántani nem lenne képes engem az igaz, hogy ilyenkor agresszívabban is ér hozzám de sose ütne meg.

Már megbeszéltük több ilyen alkalom után, hogy pszichológushoz kellene mennie.

Nem tudom az segítene-e tudom, hogy ki kell próbálni de ez nem csak rajtam múlik...

Mi van ha nem segít rajta?

Azt hiszem ezt nem tudnám egy életen át elviselni főleg a leendő gyerekeim miatt.

Nem akarom, hogy ezt kelljen végignézniük...

Minden ilyen alkalommal az jár a fejembe, hogy nem szabad vele együtt maradnom a leendő gyerekeim miatt.

De mindemellett nagyon szeretem, el is tudom fogadni ezzel együtt de féltem a jövőmet...

Ti mit tennétek?

(3 éve vagyunk együtt és elég fiatalok vagyunk. huszonpár évesek)

2013. márc. 26. 09:54
1 2 3 4
 31/31 Böbe866 válasza:

Sziasztok!

Most hasonló problémákkal küzdök, 28 L vagyok. Különösen a menstruáció fele kezdek idegbeteggé válni. Sedatif pc-t szedek.De az utóbbi időben annyira sok megoldandó feladat előtt állok - direkt nem mondom, hogy probléma,hogy három idegrohamom volt két hét alatt! Régen is voltak dühkitöréseim - hálisten itthon,de most már ez nagyon sok. Nem tudtok egy fórumot,ahol segíthetnének nekem? Nagyon nem tudom szabályozni az indulataimat. Ebben szerepet játszik, hogy nincs szabályozott szexuális, ill. magánéletem. De be kell látni, hogy nem mindig él az ember boldog párkapcsolatban, és nincs mindig minden rendben. És ilyenkor ez a probléma előjön. Én nem török tárgyakat, de üvöltök, meg néha a fejemet szorítom. De ez az elszenvedett lelki fájdalmaktól van. És már kicsit félek saját magamtól. És hiába mondják, hogy jót tesz,ha zenét hallgatsz, lenyugtat. Mert ha épp dührohamom van, az vajmi keveset segít. Még szedek 24 órás felszívódású magne b hatot. Most az előbb már ráültem a kezemre, hogy ne tördeljem, és ne akarjam bántani magam. Léci, tudtok segíteni? Mert tényleg nem szeretnék pszichológushoz menni, de már ezen gondolkodom. Nagyon sok pszichés problémám volt, és nem előzmény nélküli ez az egész. Én nem félek a gyógyszerektől, meg félek is. Félek a későbbi hatásuktól, de ugyanakkor meg nem félek, mert óvodás koromban másfél évig szedettek velem xanaxot, mert nem mertem megszólalni, és az óvodában nem jöttem ki a sarokból.

Esetleg valami fórumot ismertek?

2014. jan. 25. 12:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!