Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet valahogy az új emberekke...

Lehet valahogy az új emberekkel való találkozás idegességét csökkenteni?

Figyelt kérdés

Mikor bemutatnak új embereknek mindig idegesség lesz úrrá rajtam, lámpaláz, és nem tudok értelmesen beszélni.

Van erre gyógymód?

2013. márc. 16. 13:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt ismerem, tapasztalatból. Valamennyire túljutottam rajta. Arra gondolok, azért volt, mert nagyon "magamra figyeltem" közben, aggódva, szorongva, milyennek lát, milyen vagyok, hülyének lát,csúnyának,elfogad-e-ilyesmik-vagyis hogy milyen legyek, hogy elfogadjanak úgy, amilyen vagyok. De igaziból ezt nem tudom befolyásolni, hogy ő milyennek lát első találkozáskor. Valahogy ebbe beletörődtem, ez segített. És az, hogy ezzel párhuzamosan, már nem annyira elfoglalva az önreflexióval- kifelé, rájuk, az új emberekre figyeltem. Ez a figyelem kimondottan gyógyír erre.
2013. márc. 16. 13:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Jól látod! Nálam az a gond hogy nem tudom figyelmen kívül hagyni hogy mit gondolhat épp rólam.....
2013. márc. 16. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!