Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok szoktatok felni,...

Csajok szoktatok felni, izgulni ha nogyogyaszhoz mentek? Csokkenti vmi az idegesseget?

Figyelt kérdés
Bocs,h ide irtam, de nem igazan tudom milyen kategoriaba kiirni.
2013. márc. 11. 20:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen én mindig félek. Kellemetlen mert nagyon szégyenlős vagyok:)

Kétlányos 31hkm.

2013. márc. 11. 20:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Nincs mitől félned....tudom könnyű mondani, de a nődokinak ez egy természetes dolog, és hidd el, rengeteg bajt megelőzhetsz a rendszeres vizsgálattal!
2013. márc. 11. 20:41
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Hú, én mindig nagyon parázok, most voltam legutóbb 3 hete, hát minden bajom volt előtte. Pedig én női orvoshoz járok, aki nagyon aranyos is, de mindig nagyon izgulok. Míg vártam magamban imádkoztam hogy legyen minden rendben, ne legyen semmi bajom és próbáltam mélyeket lélegezni. Amúgy sokkal gyorsabban véget ér, mint előtte tűnik. 21L
2013. márc. 11. 20:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Régebben én is mindig kicsit izgultam, amikor dokihoz mentem. Mióta szültem, úgy megyek nőgyógyászhoz, mintha a háziorvoshoz mennék. Semmi izgalom, semmi para:-)
2013. márc. 11. 21:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Jót mosolyogtam a kérdésen.. :)leginkább a saját reakcióim miatt. Pl amikor babát várok, akkor egyáltalán nem vagyok ideges.. nem mondom, hogy nem izgulok, de maga a nőgyógyász miatt semmi gondom.. viszont, amint megszületett az első babám és mentem a 6 hetes kontrollra úgy éreztem magam mint egy szűz lány :)) sőt utána voltam egy év múlva is rákszűrésen akkor is :)) pedig akkor már bőven elmúlt egy éves a kisfiam :) most hogy újra babát várok, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne nődokihoz menni.

Amúgy az enyhítette kicsit a feszültséget, hogy azt mondogattam magamban, hogy mi baj lenne, ha meg valami lenne is, akkor meg azért van hogy segítsen és leginkább túlélni akartam azt a néhány percet egy normál vizsgálat során (esetemben ez azt jelenti, hogy amikor nem várok babát)

2013. márc. 11. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!