Miért eszik meg mindent előlünk?
Az a helyzet, hogy apukám mindent megeszik, akármennyit főzünk ő addig eszik, míg van, és egy ültőhelyében, vagy 10 percenként visszajár az edényhez!Esetleg éjszaka is kimegy megenni a "maradékot".Azt mondja, hogy annyit főzzünk, hogy neki is jusson, de már alapjában véve is minimum 6 főre elég kaja van, holott csak 4-en vagyunk.
Az sem számít, hogy evett-e már más belőle, csak leül és megeszi, és más nem számít.Volt olyan is,nem egyszer, hogy én dolgoztam, és csak este 8 kor értem haza, anya meg megfőzött délután, de már mire hazaértem , hogy már majd kijukad a gyomrom az éhségtől, csak az üres edények voltak a mosogatósban.Eszébe se jut, hogy más is van még a családban!Ha azt akarjuk, hogy holnapra, vagy későbbre is legyen kaja, akkor el kell "dugni" előle.Nagyon kiakasztó a helyzet..és anya is hiába igyekszik, hogy egész napra , vagy esetleg holnapra is legyen étel, ha hiába, mert pár órán belül elfogy...:(
lakat a hűtőre, és csak akkor adni neki kaját, ha épp kajaidő van. ez a fogyásban is segítene...
elég önző, és undorító dolog, hogy pont a saját családja elől eszi el a kaját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!